Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά από αύριο, βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σηµειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Διάβασε ακόμα: Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά από τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό πέσει χιονόνερο.
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά

Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’