Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που τη νύκτα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Την Πέµπτη πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, το πρωί, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά την Πέµπτη θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.
Σχετικά

Το καλοκαίρι στα Λιβάδια θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, παραδοσιακές τέχνες
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Έρχεται το 6ο Energy Run στην Λακατάμεια για μικρούς και μεγάλους
Οι έγγραφες έχουν ήδη ξεκινήσει

Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε όλη την Κύπρο
«Μάθε τέχνην τζαι άφησ’ την, τζ’ αμαν πεινάσεις πιάννεις την»

Έρχεται ο Μαραθώνιος Αμμοχώστου για παιδιά, αρχάριους αλλά και έμπειρους δρομείς
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα

Αστροπαρατήρηση και φωτογράφηση των Περσείδων με καλή παρέα
Απολαμβάνουμε και φέτος την βροχή των αστεριών


16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό

«Emerald Isle»: Μια εντυπωσιακή παράσταση ιρλανδικής μουσικής και χορού έρχεται στην Κύπρο
Μια συναρπαστική ζωντανή παράσταση που μεταφέρει το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στην καρδιά και την ψυχή της Ιρλανδίας

Συναυλίες, θέατρο, χορός και όσα θα κάνουμε δωρεάν στον Δήμο Κουρίου το φετινό καλοκαίρι
Το μεγάλο πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Κουρίου άρχισε ήδη

10 γουστόζικοι προορισμοί στο βουνό, για να επισκεφτείτε το φετινό καλοκαίρι
Αυλές και βεράντες με καταπράσινο σκηνικό και κυπριακή ατμόσφαιρα

Ο Ζαχαρίας Ζαννέττου ετοιμάζεται για μία άκρως αυθεντική παράσταση δοκιμής υλικού stand-up comedy
Δες από κοντά πως γεννιέται μια ολοκληρωμένη κωμική παράσταση