Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που τη νύκτα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Την Πέµπτη πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, το πρωί, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά την Πέµπτη θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.
Σχετικά

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη

Το European Researchers’ Night ετοιμάζεται για ακόμη ένα «Mission Possible» τον Σεπτέμβριο
Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, παρακολουθείστε πειράματα και συνομιλήστε με τον αγαπημένο σας επιστήμονα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας