Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2019
H μικρή Μάγια μπορεί να βγήκε μόλις απ’ το αυγό της, αλλά είναι ένας σίφουνας, γεμάτος περιέργεια, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης. Ένας από αυτούς είναι να μην εμπιστεύεται τις σφήκες και τα άλλα έντομα που ζουν πέρα από το λιβάδι. Η Μάγια όμως δεν μπορεί παρά να κάνει φιλίες με τον Φλιπ, την ακρίδα, τον Κερτ το σκαθάρι ακόμα και τον Στινγκ, τη νεαρή σφήκα! Μία ατρόμητη παρέα που όμως οι άλλες μέλισσες δεν βλέπουν με καλό μάτι… Όταν κάποιος κλέβει τον βασιλικό πολτό, όλες οι υποψίες πέφτουν στις σφήκες και η Μάγια μπαίνει στο στόχαστρο ως συνεργός τους. Μόνο ο καλόκαρδος Βίλυ την πιστεύει και την βοηθάει να λύσουν το μυστήριο, παρέα με τους υπόλοιπους φίλους της. Μετά από ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι, η Μάγια, ο Βίλυ και η υπόλοιπη παρέα θα ανακαλύψουν τον πραγματικό φταίχτη και θα καταφέρουν να φιλιώσουν τους κατοίκους του μεγάλου και πλούσιου λιβαδιού.
Η ταινία είναι βασισμένη στο παιδικό βιβλίο, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, "Οι περιπέτειες της Μάγια της Μέλισσας", του Γερμανού συγγραφέα Βάλντεμαρ Μπόνσελς. Το βιβλίο δημοσιεύτηκε το 1912, έγινε παγκόσμιο best seller και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες. Στα 70s, η Μάγια η μέλισσα κατέκτησε με τις περιπέτειες της την μικρή οθόνη και προβλήθηκε σε αμέτρητους τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, για να φτάσει μέχρι και σήμερα, να είναι ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπητούς παιδικούς χαρακτήρες από μικρούς και μεγάλους.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
21 Νοεμβρίου - 27 Νοεμβρίου 2019
Σχετικά
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.
3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παραλίμνι
Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ομάδας SYNOΨIS του Π.Σ. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ έρχεται και φέτος τον Μάρτιο 2026 με ξεχωριστές βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμo
Χρυσές Σφαίρες 2026: Όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Σάρωσαν το «Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και «Adolescence»
Τιμητική βράβευση των Έλεν Μίρεν και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τις Χρυσές Σφαίρες
Σε μια συγκινητική τελετή όπου έδωσε το «παρών» η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δύο ηθοποιοί σύμβολα της εποχής τους, σε σινεμά και τηλεόραση, έλαβαν την αρμόζουσα διάκριση.
Actor Awards: Ρεκόρ για την ταινία «Μια Μάχη μετά την Άλλη» με 7 υποψηφιότητες
Πέντε υποψηφιότητες στη σειρά «The Studio». Η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών SAG-AFTRA θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Oι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη στους κινηματογράφους
Το «Avatar: Fire and Ash» ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε 18 ημέρες
Η νέα ταινία του franchise έσπασε το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office