Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2019
Κάθε αντικείμενο που μεταφέρεται από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί για την Jo&Tim μια επιτυχία! Δύο χρόνια μετά τη σύνθεση του διδύμου φαίνεται ότι η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το πάθος τους για οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό. Κατάφεραν να μεταδώσουν την πεποίθηση ότι το όμορφο δεν έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που κουβαλά μαζί του. Εξάλλου, η διάσωση διαχρονικών αντικειμένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Jo&Tim αφού η οικολογική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς της.
Μετά από δύο πρωτοποριακές εκθέσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και τη δημιουργία του δικού της χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, συνεχίζει με το ίδιο πάθος της πρώτης μέρας, ακολουθεί την τροπή των πραγμάτων, βλέπει μπροστά και σίγουρα κινείται προς την κατεύθυνση που προστάζει η αγορά και οι πελάτες της.
Για τη νέα σεζόν η Jo&Tim κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της μοναδικά διαχρονικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία να είναι προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό. Στο showroom της εταιρείας, βρίσκει κανείς υπέροχα δώρα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.
Για τις γιορτές, αλλά όχι μόνο, έχει ετοιμαστεί μια σειρά με ξεχωριστά εταιρικά δώρα που καλύπτουν την ανάγκη των επαγγελματιών να προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες τους κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο, το οποίο να εκφράζει σωστά την εκτίμηση τους.
Σοφούλη 26, Μέγαρο Σιαντεκλαίρ, Λευκωσία
Τηλ. επικοινωνίας: 99699740 – 99359900
www.jo-and-tim.com
Σχετικά


Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150


Το My Mall Limassol γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας
Και μας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή

Ο εμβληματικός οίκος μόδας CELINE προσγειώνεται μέσα στο Parklane Resort και το The Retail Village
Η μοναδική εμπειρία shopping του The Retail Village μέσα στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, αναβαθμίζεται περαιτέρω με την άφιξη του πολυτελούς οίκου μόδας CELINE στις 23 Μαΐου

Είδες το εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο Maserati Grecale;
Το Maserati Grecale σε ειδική τιμή €69.900 με 5 χρόνια εγγύηση

Το My Mall Limassol καλωσορίζει ξανά δύο αγαπημένα brands
Η επιστροφή αυτών των δύο ξεχωριστών brands δεν είναι απλώς μια εμπορική εξέλιξη, είναι η συνέχεια μιας σχέσης που χτίστηκε με αγάπη
Το βιβλίο «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι» της Νίκης Σμυρνή βρίσκεται στα ράφια
Ένα νέο βιβλίο από τη συγγραφέα και πρωτοπόρο στην παγκόσμια σκηνή ευεξίας

Παγκοσμίου φήμης brand γυναικείας ένδυσης ανοίγει στο Metropolis Mall
Μετά την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και σε πάνω από 40 χώρες παγκοσμίως, το brand κάνει το επόμενο βήμα στην κυπριακή αγορά