Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019
Αν είσαι παρατηρητικός τύπος, κι αν έτυχε σήμερα να περάσεις από τα φώτα τροχαίας του πρώην Ορφανίδη και πλέον της Παραμυθούπολης, θα αντιλήφθηκες ότι κάτι έχει αλλάξει!
Υπάρχει πλέον μια κινητικότητα, ένας αναβρασμός έργων στην περιοχή!
Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι ο Δήμος Στροβόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα φετινά Χριστούγεννα. Και στην πρωτεύουσα αυτό που προαναγγέλλει τον ερχομό των Χριστουγέννων και το γιορτινό κλίμα δεν είναι άλλο από την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων!
Στο χώρο λοιπόν όπου στήνεται τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), εκεί, στο ίδιο σημείο, και φέτος, από τα μέσα Νοεμβρίου (υπολογίζεται περίπου μεταξύ 15-17 του μήνα) μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να μας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές.
Αυτό που αλλάζει φέτος στην Παραμυθούπολη είναι ο διάκοσμος, ο οποίος φέτος θα είναι πιο πλούσιος και λαμπερός, και η ατμόσφαιρα... που θα σε παραπέμπει σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με σπιτάκι που θα σερβίρουν λιχουδιές, πολλά παιχνίδια και τον Άγιο Βασίλη που θα καταφθάσει από το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας.
Και φέτος, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου, formula one booster και άλλα) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς Ελλαδίτες και Κύπριους καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι ότι τα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα είναι λαμπερά, μιας και στη σκηνή θα βάλει φωτιά η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.
Το πλήρες πρόγραμμα καθώς και όλες οι λεπτομέρεις θα ανακοινωθούν σύντομα.
Παραμυθούπολη και στη Λεμεσό
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων φέτος θα αποκτήσει και η Λεμεσός, με παιχνίδια και συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών. Η Παραμυθούπολη της Λεμεσού θα στηθεί στο χώρο του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού και αναμένεται πολύ εντυπωσιακή. Σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες.
Σχετικά
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας