Για τσιπουράκι, μεζεδάκι και μουσική πάμε Πρωταρά

Το δημοφιλές μαγαζάκι Τσιπουράκι-Μεζεδάκι της Λευκωσίας, το γνωρίζεις ήδη! Βρίσκεται σε ένα γραφικό σημείο της παλιάς Λευκωσίας, στην οδό Οθέλλου, και είναι από αυτά τα στέκια, που κουβαλούν τον αέρα των αθηναϊκών μαγαζιών που συναντάς στα στενά σοκάκια της Πλάκας. Ξεχωρίζουν βέβαια τα ξύλινα τραπεζάκια, η όμορφη διακόσμησή του και οι αυθεντικές γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.

Παρόμοιο σκηνικό στήθηκε φέτος και στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον Πρωταρά, όπου πολύ πρόσφατα λειτούργησε ένα ακόμα Τσιπουράκι Μεζεδάκι σε έναν επίσης πολύ όμορφο χώρο.  

Έτσι λοιπόν μετά από πέντε χρόνια στη Λευκωσία, απολαμβάνουμε το Τσιπουράκι μας και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάππαρη.

Ανανεωμένη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση...
Με την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την ελληνική κουζίνα και με τα πιο αγνά προϊόντα, το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σού μαγειρεύει και σε διασκεδάζει σε έναν όμορφο χώρο στον Πρωταρά.

Απ’ όλα έχει το μενού
Με ένα νέο, εμπλουτισμένο μενού έρχεται να σου προσφέρει περισσότερα θαλασσινά, όπως καλαμάρι και χταπόδι σχάρας, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς και ψάρι ημέρας.

Η Σεφ Βάια Σταυρακάκη επιμελείται το μενού παντρεύοντας την ελληνική κουζίνα με τα κυπριακά προϊόντα. Γι’ αυτό και δεν λείπουν ούτε και τα κρεατικά, όπως αρνάκι στον φούρνο, μπριζολάκια χοιρινά και χοιρινή τηγανιά. Και για τους πιο επιλεκτικούς, σερβίρει και φιλέτο βοδινό rib-eye με πουρέ μελιτζάνας.

Και με μουσική
Μάθε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι παίζει ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά.

Ποσειδώνος 11, Κάπαρη, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. 
Τηλ.: 70002225
Facebook: tsipourakimezedakicy

Τσιπουράκι-Μεζεδάκι (Πρωταράς) title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.: 70002225
  • Website:
Ποσειδώνος 11, Κάπαρη, Παραλίμνι, Παραλίμνι
Διαθέσιμο Parking
Take away

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30