News , Guide

Βραβεύτηκε η Αγία Νάπα στα Tourism Awards 2019

Για το project Always Ayia Napa

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2019

Το project Always Ayia Napa, η προσπάθεια του rebranding του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2019, τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού που ανέδειξαν και επιβράβευσαν πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

Το rebranding της Αγίας Νάπας είναι μία ιδέα και απόφαση του Δήμου Αγίας Νάπας, το οποίο υλοποιεί μετά από διεθνή διαγωνισμό η Red Wolf Digital Group και η W2 Strategy. Το project Always Ayia Napa βραβεύτηκε στην κατηγορία Destination Branding στα ελληνικά βραβεία Τουρισμού, Tourism Awards 2019, μέσα από υψηλότατο ανταγωνισμό από τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και ανέδειξε το υψηλό επίπεδο του έργου που συντελείται στην Αγία Νάπα.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος μετά την βράβευση τόνισε ότι: «Είναι ξεχωριστή τιμή για τον Δήμο μας και όλους εμάς η βράβευση του έργου Always Ayia Napa στα ελληνικά βραβεία τουρισμού μέσα από τους εκατοντάδες φορείς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και ήταν υποψήφιοι στα βραβεία του Ελληνικού Τουρισμού. Η προσπάθεια που γίνεται για το rebranding της Αγίας Νάπας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από έναν τόσο σημαντικό θεσμό στο εξωτερικό, κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια του έργου που έχουμε να επιτελέσουμε ως Δήμος Αγίας Νάπας».

Ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group, κ. Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Όλοι οι συντελεστές του μοναδικού έργου του rebranding της Αγίας Νάπας έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό δείχνει τη σημασία αυτού του έργου για την Αγία Νάπα και για ολόκληρο τον κυπριακό τουρισμό».

Από την πλευρά της W2Strategy, ο κ. Δημήτρης Καπόπουλος και o κ. Δημήτρης Μαζιώτης πρόσθεσαν ότι: «Η Αγία Νάπα είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό brand με ιδιαίτερη απήχηση και η προσπάθεια για rebranding της περιοχής ως τουριστικού προορισμού ήταν μία ιδιαίτερη πρόκληση για όλους μας. Βραβεύσεις όπως αυτές στα ελληνικά Tourism Awards 2019 αναγνωρίζουν το έργο μας και μας βοηθούν για τη συνέχεια».

Λίγα λόγια για τα Tourism Awards 2019
Στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης εστίασαν τα φετινά Tourism Awards, η τελετή απονομής των οποίων αφιερώθηκε στη μνήμη του Θεόδωρου Βασιλάκη. Στην 6η τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού τίμησαν τον ιδρυτή της Aegean Airlines για την ανυπέρβλητή του προσφορά στον κλάδο και ανέδειξαν πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται αντίστοιχα για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Δρ. Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ και Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην ομιλία της, η Μάγια Τσόκλη, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τις φετινές βραβεύσεις:
«Ένας από τους βασικούς μας στόχους στον θεσμό των Tourism Awards, είναι να διαφυλάξουμε την αξία της κάθε βράβευσης. Το γεγονός ότι μόλις ένας στους τρεις φετινούς βραβευθέντες κερδίζει βραβείο Gold, υπογραμμίζει έμμεσα την σπουδαιότητα και τη βαρύτητα που έχει για μας και για τον κλάδο, κάθε επίπεδο διάκρισης. Μεταξύ των βραβείων Silver και Bronze ξεχωρίσαμε εξαιρετικά αξιόλογα έργα και εκπλαγήκαμε ευχάριστα από υποψηφιότητες στις κατηγορίες προσβασιμότητας, εφαρμογής πράσινων πρακτικών, καινοτομίας στον σχεδιασμό υπηρεσιών και ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους μας εμπιστεύτηκαν να αξιολογήσουμε την υποψηφιότητά τους συμμετέχοντας στα Tourism Awards και αναγνωρίζουμε το έργο και τον ζήλο όλων των εταιρειών -τόσο εκείνων που διακρίθηκαν, όσο και αυτών που με τη συμμετοχή τους και μόνο, συνεισφέρουν στην προαγωγή της αριστείας στον ελληνικό τουρισμό».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close