Το μοντέρνο καφενείο, που σερβίρει μαχαλεπί δίπλα στη θάλασσα, επιστρέφει

Βασισμένοι σε εκείνη την εικόνα του κλασικού καφενείου, οι δημιουργοί του ομώνυμου μαγαζιού στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά έφτιαξαν έναν υπέροχο χώρο μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην πανέμορφη παραλία της περιοχής, με απρόσκοπτη θέα, ιδανικό για παρεΐστικες στιγμές αλλά και ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το παραδοσιακό Καφενείον που έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου 2 χρόνια αγαπήθηκε τόσο πολύ, που περιμένουμε κάθε χρόνο την επαναλειτουργία του. Πιστό λοιπόν και φέτος στο ραντεβού του, επιστρέφει στις 20 Απριλίου έτοιμο να μας δροσίσει δίπλα στο κύμα.

Μπορεί να είναι μικρό, με λίγα μόνο τραπεζάκια, αλλά είναι ιδανικό για μια στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Εδώ λοιπόν θα πας για να απολαύσεις το ουζάκι σου, με το δροσερό αεράκι να σου χαϊδεύει το πρόσωπο, και θα το απολαύσεις με έναν μικρό μεζέ με τσιμπήματα ως συνοδευτικό για το ούζο. Δεν σερρβίρεται φαγητό, αλλά καφέδες, δροσερό τριαντάφυλλο και σουμάδα, γλυκά του κουταλιού, παγωτό αλλά και δροσερό μαχαλεπί!

Και για να σε βοηθήσω, θα το εντοπίσεις στο σημείο ανάμεσα στην παραλία του Cavo Maris και την παραλία Βυζάκια, δύο μικρά ειδυλλιακά κολπάκια που σίγουρα αξίζει να τα απολαύσεις!

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31