Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019
Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Παγκύπρια” (Γ.Σ.Π.) από κοινού με την εταιρεία Nicosia Marathon Series Ltd και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμός RuNicosia, ανακοινώνουν την συμφωνία συνδιοργάνωσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου ο οποίος αποτελεί μέρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου.
Το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου θα περιλαμβάνεται μεταξύ των αγωνισμάτων που θα διεξαχθούν κατά την ημέρα του του Μαραθωνίου Λευκωσίας την Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2020. Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.).
Η συμφωνία αυτή έγινε σε συνέχεια απόφασης και σύμφωνής γνώμης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.Ε.Α.Σ.
Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας από εφέτος θα περιλαμβάνεται στο επίσημο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Καλεντάρι Στίβου, θα περιλαμβάνει πέραν του Ημιμαραθωνίου, τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, Μαραθώνιας Σκυταλοδρομίας, 10 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, εταιρικό αγώνα 5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα.
Πληροφορίες για τον αγώνα ως και για τις εγγραφές θα ανακοινωθούν σύντομα από την Διοργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε.Α.Σ. και τον Γ.Σ.Π. ως επίσης και στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας στην διεύθυνση www.nicosiamarathonrun.com και www.runicosia.com ως και στο τηλέφωνο 70088100.
Σχετικά


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!

Βραβεία WIBA Mediterranean 2025: Το πιο καυτό event του καλοκαιριού έρχεται στη Λεμεσό
Η Λεμεσός υποδέχεται τα πρώτα βραβεία WIBA της μεσογείου

«Fun Day for Animals»: Μια μέρα αφιερωμένη στα ζώα, την ευημερία και την προστασία τους
Με περίπτερα ενημέρωσης, συμβουλές, ειδικούς και οργανώσεις

Mystery Pop-Up Experience - Vol. II: Μια πρό(σ)κληση για να παίξεις, να ανακαλύψεις και να μεταμορφωθείς
Ένα τολμηρό, διαδραστικό event για ενήλικες... σε μυστική τοποθεσία

«Street Vibes στο χωρκόν»: Πάμε πλατεία για μουσική, cocktails, burgers και hot dogs
Θα προηγηθεί θερινό σινεμά, με προβολή της ταινίας «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη»

Νησιώτικο γλέντι στην πλατεία
Καπετάνιοι στο Νησιώτικο Γλέντι μια εκλεκτή ομάδα μουσικών!

«Στο Αυγόρου... πατατοδημιουργούμε»: H προεόρτια εκδήλωση του 11ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Πατάτας
Μια μέρα γεμάτη δημιουργία δράση και πατάτα