Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2019
Στο κέντρο της Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στην Λευκωσία. Λόγω των εργασιών το τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη, μέχρι την οδό Κρατίνου, παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου είναι ανοικτά για την τροχαία κυκλοφορία.
Η τροχαία κυκλοφορία, διοχετεύεται ανάλογα προς Λευκωσία και προς Στρόβολο, μέσω παρακείμενων παρόδων.
Συγκεκριμένα, για τις διακινήσεις τους από το Στρόβολο προς την Λευκωσία, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη και τις λεωφόρους Ακροπόλεως και Νίκης. Μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από όπου η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται προς Λευκωσία μέσω των οδών Στέλιου Μαυρομμάτη, Ικάρου, Δαιδάλου, Κνωσού και Γλαύκου.
Για τις διακινήσεις τους από την Λευκωσία προς το Στρόβολο, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης και Ακροπόλεως και την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις οδούς Γλαύκου, Άννινου, Δαιδάλου, Ανδρεάδου και Στέλιου Μαυρομμάτη για να κατευθύνονται προς το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια να κατευθύνονται προς το Στρόβολο.
Σχετικός χάρτης για τις εν λόγω ρυθμίσεις τροχαίας, καθώς και πληροφορίες για εναλλακτικούς δρόμους, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας ΕΔΩ.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι εργασίες διεξάγονται από την περασμένη Δευτέρα και στο δρόμο Παχυάμμου – Πύργου, στην περιοχή Τηλλυρίας. Ως εκ τούτου, η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου θα κλείνει τμηματικά, σε τμήματα 250μ. περίπου, κάθε φορά.
Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα με τη χρήση STOP & GO, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την 1η Νοεμβρίου, 2019.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει