Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2019
Τρία χρόνια μετά το 'The Hateful Eight΄, ο Quentin Tarantino κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπογράφει το σενάριο της ταινίας 'Once Upon a Time... in Hollywood', έχοντας στη διάθεσή του ένα all-star cast!
Μεταξύ άλλων, στο νέο του project πρωταγωνιστούν οι: Leonardo DiCaprio και Brad Pitt (για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί οι δύο σταρ σε ταινία μεγάλου μήκους), Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino, Dakota Fanning, αλλά και o προσφάτως αδικοχαμένος, Luke Perry.
Η ιστορία μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες του 1969 (και στην περίοδο των φρικιαστικών εγκλημάτων του Charles Manson), όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του 'παρτενέρ', που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. Η Margot Robbie, υποδύεται την ηθοποιό Sharon Tate (σύζυγο του Roman Polanski), η οποία δολοφονήθηκε από τον Manson και την ομάδα του, όταν ήταν οκτώμιση μηνών έγκυος.
Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο cast και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
19 Σεπτεμβρίου - 25 Σεπτεμβρίου 2019
Σχετικά
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.
3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παραλίμνι
Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ομάδας SYNOΨIS του Π.Σ. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ έρχεται και φέτος τον Μάρτιο 2026 με ξεχωριστές βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμo
Χρυσές Σφαίρες 2026: Όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Σάρωσαν το «Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και «Adolescence»
Τιμητική βράβευση των Έλεν Μίρεν και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τις Χρυσές Σφαίρες
Σε μια συγκινητική τελετή όπου έδωσε το «παρών» η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δύο ηθοποιοί σύμβολα της εποχής τους, σε σινεμά και τηλεόραση, έλαβαν την αρμόζουσα διάκριση.
Actor Awards: Ρεκόρ για την ταινία «Μια Μάχη μετά την Άλλη» με 7 υποψηφιότητες
Πέντε υποψηφιότητες στη σειρά «The Studio». Η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών SAG-AFTRA θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Oι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη στους κινηματογράφους
Το «Avatar: Fire and Ash» ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε 18 ημέρες
Η νέα ταινία του franchise έσπασε το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office