Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2019
Φθινόπωρο «μυρίζει» η σημερινή μέρα, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες να επηρεάζουν κυρίως περιοχές στα ορεινά, το εσωτερικό και την Πάφο.
Οι έντονες βροχοπτώσεις δεν άργησαν να φέρουν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά και το οδικό δίκτυο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω των βροχοπτώσεων σε αρκετές περιοχές, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.
Επιπλέον, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στις εξής περιοχές:
Μένικο
Ακάκι
Αρεδιού
Ορούντα
Κοκκινοτριμιθιά
Παλαιομέτοχο
Όπως ανέφερε, λίγο αργότερα η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε.
Γύρω στις 15:15, παρουσιάστηκε νέα βλάβη η οποία επηρεάζει υποστατικά από την Κοκκινοτριμιθιά μέχρι και την Ανθούπολη.
Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να επικρατεί και αύριο, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα στα νότια, τα νοτιοδυτικά ή και σε καταιγίδα θα πνέουν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει