Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019
Αν και η Λευκωσία μετρά ήδη αρκετά εμπορικά κέντρα, με τα μεγαλύτερα να είναι το Nicosia Mall που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, αλλά και το πρόσφατα ανανεωμένο The Mall of Cyprus, εντούτοις συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους εικόνες και σχέδια για νέες εμπορικές αναπτύξεις.
Το κτήριο μεικτής γραφειακής και εμπορικής ανάπτυξης θα βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Καλλιπόλεως και της οδού Εθνικής Φρουράς, στην περιοχή του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia και Πανεπιστημίου Κύπρου.
Όπως μας ενημερώνει η σελίδα Nicosia First οι εργασίες για την οικοδόμηση του νέου κτηρίου της Λευκωσίας, του Nicosia City Centre ξεκίνησαν.
Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα €15 εκατ., οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 18 μηνών.
Όσον αφορά στο νέο εμπορικό κέντρο, αυτό θα βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον (Landmark Hotel) στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο μεικτής χρήσης, 12.750 τ.μ., που σχεδιάστηκε με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα στην καρδιά του Δήμου Λευκωσίας.
Ένα κτήριο με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (έχει σχεδιαστεί με υψηλή ενεργειακή απόδοση και ενσωματώνει σύγχρονα στοιχεία σκίασης και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και με στρατηγική θέση στην περιοχή Hilton (Landmark Hotel), σχεδιασμένο από την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική ομάδα Benoy(UK), σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο αρχιτεκτόνων UDS.
Ένα κτίριο, που θα αποτελείται από γραφεία και καταστήματα, με μοντέρνα αρχιτεκτονική μορφή, πλήρως προσαρμοσμένο στην αστική διαμόρφωση της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους και τις εγκαταστάσεις αναψυχής στο ισόγειο του κτιρίου.
Σχετικά

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Olympo: Η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα
Το “Olympo” είναι ήδη στη λίστα των δημοφιλέστερων σειρών του ελληνικού Netflix και σπάει ταμεία σε κάθε χώρα που προβάλλεται


Η Wizz Air (μόλις) ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα σε έναν νέο προορισμό
Νέο δρομολόγιο Wizz Air από Λάρνακα προς Tίρανα

Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Καλοκαιρινές εξορμήσεις στο βουνό: 40+3 ορεινά χωριά για να ανακαλύψεις
Τι κι αν οι παραλίες ξεχειλίζουν από λουόμενους κατά την καλοκαιρινή περίοδο, για πολλούς το καλοκαίρι στο βουνό έχει άλλη χάρη!

Καιρός: Ανεβαίνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία με... βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κατεδαφίστηκε ιστορικό κέντρο δεξιώσεων στη Λευκωσία (vids)
Ήταν για δεκαετίες το σημείο αναφοράς της κοσμικής ζωής της Λευκωσίας

Οι top σεξουαλικές πόλεις του κόσμου – Η πιο «καυτή» πόλη της Ελλάδας τα σπάει και όχι μόνο τουριστικά
Τι κάνει μια πόλη… ακαταμάχητη;