Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

15 στέκια για λαχταριστά pancakes

Τα καλύτερα pancakes που θα σε βάλουν σε πειρασμό!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2019

Οι λάτρεις τους υποστηρίζουν πως τα σωστά, αφράτα pancakes με τα κατάλληλα toppings μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

Για όσους τα προτιμούν γλυκά, με κολασμένη πραλίνα, τριμμένο μπισκότο, ή για αυτούς που τα λαχταρούν με φρούτα και μέλι, ή σε άλλους υπέροχους συνδυασμούς, έχουμε 15 υπέροχες προτάσεις που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο λαχταριστά pancakes που δοκιμάσαμε τελευταία στην Κύπρο και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε κι εσείς άμεσα!

Bizzy Bee
Tο Bizzy Bee θα σου σερβίρει τα πιο λαχταριστά και πρωτότυπα pancakes σε αλμυρές γεύσεις. Ανάμεσά τους θα βρεις το English Breakfast pancake και το waffle omelette αλλά και το εντυπωσιακό pancake ελληνική τυρόπιτα, πίτσα, με μπεσαμέλ, γαρίδες, σολομό με Φιλαδέλφεια και άλλα που θα σε εκπλήξουν! Εδώ θα γευτείς και νόστιμα γλυκά pancakes, λουκουμάδες, κρέπες και βάφλες για τις οποίες το τελευταίο διάστημα μιλάνε όλοι στη Λευκωσία.
(96 599799) Σίμου Μενάνδρου 16, Λευκωσία.

Nom
H νέα, μοντέρνα άφιξη της Λευκωσίας,  σερβίρει αποκλειστικά brunch και lunch μέχρι αργά το απόγευμα όλες τις μέρες της εβδομάδας. Ο χώρος του είναι ιδανικός για μικρές παρέες και θα τον βρεις  στη γωνία των οδών Αγίας Ελένης και Στασάνδρου όπου εκεί θα απολαύσεις τον καφέ σου στα μικρά τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο ή στο super cool μίνιμαλ εσωτερικό του. Εξαιρετική επιλογή την οποία δοκιμάσαμε είναι τα Banoffee Pancakes (€8) αλλά και τα Pancakes Crème Fraiche (€9). 
(22777077) Αγίας Ελένης και Στασάνδρου γωνία, Λευκωσία.

Bastione
Οι αλλαγές στο δημοφιλές μαγαζί της Λευκωσίας, έφεραν έναν αέρα ανανέωσης τόσο στο χώρο όσο και στο μενού! Ένα μενού που εμπλουτίστηκε με λαχταριστές γεύσεις, φτιαγμένες από το πολύ δημιουργικό σεφ του μαγαζιού. Πέρα όμως από το μενού του, πρέπει να δοκιμάσεις και το brunch του. Οπότε πάρε την παρέα και και μεταξύ συζητήσεων, δοκιμάστε καλοφτιαγμένα pancakes με φρέσκα φρούτα, πραλίνα και φουντούκια. Από τις 11:30-16:00. 
(22730025) Αθηνάς 6, περιοχή Πύλης Αμμοχώστου, παλιά Λευκωσία, Λευκωσία. 

Estrella 
Το πιο διάσημο μαγαζί της Θεσσαλονίκης έχει πλέον εδραιωθεί και στην Κύπρο μετρώντας κιόλας τρία μαγαζιά, σε Λεμεσό, Πάφο και πρόσφατα στην Λάρνακα. Στο μενού του πέρα από το διάσημο μπουγατσάν, θα βρεις επιλογές όπως το breakfast pizza, λαχταριστά pancake, καθώς και αρκετές χορτοφαγικές επιλογές. Απολαυστική επιλογή από τα πιάτα που έχουν προστεθεί πρόσφατα είναι η λευκή ομελέτα φούρνου με ασπράδια αυγών, καπνιστό σολομό, αβοκάντο, παρμεζάνα, γραβιέρα και σπανάκι (€7.50). Από την άλλη, αν θες να γλυκαθείς επίλεξε το jezebel, ένα κατακόκκινο croissant με γέμιση κρέμας mascarpone, μαρμελάδα τριαντάφυλλο και γλάσο σοκολάτας-φράουλας (€6.50).
Ποικιλία ροφημάτων, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο εκλεκτής ποιότητας καφές KUDU.
(96625505) Νικόλαου Λανίτη, Λάρνακα. Δ-Παρ 07.30-22.00 & Σ-Κ 08.00-22.00. /(99 878742) Αρχ. Μακαρίου, Λεμεσός. /(26 221081) Λεωφ. Ποσειδώνος 23, Πάφος. 


Διάβασε ακόμαΤα 4 καλύτερα brunch της Λάρνακας
 

Edem’s Yard
Νέος, μεγαλύτερος χώρος, ίδια γευστική εμπειρία, αποτελούμενη από κλασικά πιάτα, αλλά και εντυπωσιακά pancake σε ευφάνταστους συνδυασμούς. Από το μενού ξεχωρίζει το Smoked Tokyo (€7.50) που είναι bagel ανοιχτό με αβγά ποσέ, σολομό, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί, ρόδι και σος βαλσάμικο και το Yard brioche, french toast σε ψωμί brioche με τυρί μασκαρπόνε, maple syrup και φρέσκα φρούτα (€5.50). Καφεδάκι ή τσάι, αλλά και φρέσκους χυμούς. Δοκίμασε τα σπιτικά ice tea, που θα βρεις στο μενού, και ιδιαίτερα το τσάι με red berries ροδάκινο, λεμόνι και matcha tea (€3).
(99842980) Ευανθίας Πιερίδου 37. Brunch: Δ-Κ 09.15-17.30.

Mingle 
Αν αγαπάς τα pancakes, τα πιάτα με αβγά και τα πληθωρικά σάντουιτς, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου ή ακολουθείς χορτοφαγική διατροφή, πάλι θα βρεις ό,τι τραβά η όρεξή σου. Δοκίμασε το Mingle Pancakes, έναν πύργο με τρεις σπιτικές βάφλες συνοδευόμενες με τραγανό μπέικον, τηγανητό αβγό, τραγανά κέικ πατάτας και σάλτσα από τυρί τσένταρ (€8). Καφέδες, αλλά και γευστικά ροφήματα χωρίς καφεΐνη που δίνουν ενέργεια. Μια ιδανική επιλογή είναι τα Golden Latte's (€4), επίλεξε ανάμεσα σε turmeric Latte, Beetroot Latte και Matcha Latte. 
(24209300) Ερμού 153. Buffet: Δ-Κ 07.00-10.00 (€9/άτομο). Brunch: Δ-Κ 10.00-17.30.

Cookhouse 
Κλασική αξία για brunch, σερβίροντας εύγευστα και εκλεπτυσμένα πιάτα. Από αβγά σε διάφορες εκδοχές (benedict, florentine, scrambled), ομελέτα πάνω σε rye bread και λιωμένο αβοκάντο, αλλά και bagel. Επίσης, προσφέρει και ένα πλούσιο χορτοφαγικό πρωινό, αλλά και Acai (100% bio organic) smoothie bowl με σπιτική granola, φρέσκα φρούτα, cacao nibs και γάλα καρύδας. Μην αντισταθείς στα pancake με μασκαρπόνε, blueberries και maple syrup ούτε στο bagel sandwich (€7.50) με τηγανητό αβγό, μπέικον και τυρί. Καφέδες, smoothies, φρέσκοι χυμοί και δυναμωτικά και δροσιστικά ροφήματα είναι αυτά που θα βρεις στον κατάλογο. Δοκίμασε τη δροσιστική signature λεμονάδα με elderflower tonic (€4.50). Αν πάλι είσαι οπαδός του matcha, επίλεξε το Matcha coconut espresso latte (€5).
(99849513) Γλάδστωνος 112. Λεμεσός. Τρ-Παρ 07.30-16.30 & Σ-Κ 09.30-16.30.
 

Διάβασε ακόμα: 6 ασυνήθιστες κουζίνες που πρέπει να δοκιμάσεις στην Κύπρο
 



The Boys At Number Five

Σίγουρα για αυτά τα αγόρια δεν μετράει το μέγεθος αφού αυτό το μικρό μαγαζάκι στην Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία φτιάχνει, ίσως, το καλύτερο brunch και pancakes στη Λευκωσία ενώ τελευταία έχει προσθέσει στο μενού του και λαχταριστές σούπες. Μικρούλικο, χαριτωμένο και γουστόζικο για καφεδάκι, διάφορα ροφήματα, σνακ, σάντουιτς και μπέργκερ.
(99304425) Θεμιστοκλή Δέρβη, 5, Λευκωσία.

Μουσών Βar Restaurant 
To δημοφιλές μαγαζί γύρισε σελίδα και μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στο κέντρο. Ο νέος χώρος του Mouson είναι μεγαλύτερος, με vintage στοιχεία και μια εντυπωσιακή μπάρα. Το μαγαζί ανοίγει από το πρωί σερβίροντας ένα μικρό μενού για brunch, που διαφοροποιείται το Σαββατοκύριακο με περισσότερες επιλογές. 
(22 664444) Μπουμπουλίνας 15 , Λευκωσία.

Let Them Eat Cake
Το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο cafe-restaurant στην Πάφο, τα σαββατοκύριακα θα απολαύσεις λαχταριστό brunch, με κλασικές επιλογές veggie, vegan, french toast και λαχταριστά pancakes. Συνόδευσέ τα με καφέ της αρεσκείας σου, ζεστό ή κρύο, τσάι, χυμό, milkshake, smoothie, ή κόκτειλ. Ξεχωρίζει και η ζεστή του σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις. 
(99313151) Αγ. Θεοδώρου 2, Πάφος.

La Cantine
Το μαγαζί με τον ατμοσφαιρικό χώρο που θα βρεις στην καρδιά της παλιάς Λευκωσία, στην οδό Ονασαγόρου, σου σερβίρει καλοφτιαγμένα πιάτα. Πρόκειται για το all day bar restaurant La Cantine που σερβίρει ανάμεσα σ’ άλλα και brunch με κρέπες, pancakes, σαλάτες, πιάτα με αβγά, τυρόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς και πολλά άλλα.
(22343534) Ονασαγόρου 24, Λευκωσία. Δ-Κ 10.00-02.00.

Πινακοθήκη
Το Café-Εστιατόριο Πινακοθήκη επαναλειτούργσε, αυτή τη φορά με ευθύνη της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με στόχο να αποτελέσει ένα νέο χώρο που υπόσχεται να γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς: με «ψαγμένες» γεύσεις που εντυπωσιάζουν, εμπνευσμένες από την τέχνη και την ιστορία. Ένας κομψός χώρος, με διακόσμηση που παραπέμπει στο ύφος και το εκλεπτυσμένο στυλ της Πινακοθήκης. Το μενού, με πινελιές της ελληνικής κουζίνας, επιμελείται ο ταλαντούχος Σεφ από τη Χίο, Πέτρος Παπαβασιλείου. Το εστιατόριο σερβίρει κάθε σαββατοκύριακο εκλεπτυσμένα και νόστιμα πιάτα brunch. Ένας ιδανικός χώρος για τα πρωινά του σαββατοκύριακου.
(22668820) Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5 (πρώην Λεωνίδου), Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-17.00.

Ακόμα...
Εξαιρετικο brunch με πολλές επιλογές θα σου σερβίρει το Cafe La Mode στην Ονασαγόρου (22314700) μέσα από ένα λαχταριστό μενού!

Λαχταριστό brunch όμως θα σου σερβίρει και το Columbia beach (25321500) στη Λεμεσό, με θέα τη θάλασσα! 

Στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφος, θα πας για να επισκεφθείς το Ouranos Lounge (99499887) το οποίο θα σου φτιάξει ένα υπέροχο brunch, που θα απολαύσεις παρέα με ζωντανή μουσική και θέα τη θάλασσα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close