Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2019
Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται σε υπήνεμες περιοχές να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, αλλά αρχικά στα παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια παροδικά ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια.
Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα ορεινά και το εσωτερικό όπου σταδιακά αναμένεται μικρή άνοδος, για να κυμανθεί ωστόσο γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη
Κίτρινη Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αναλυτικά η πρόγνωση το καιρού
Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα 100 καλύτερα παγκοσμίως στα TUI Global Hotel Awards 2026
Η λίστα διαμορφώνεται αποκλειστικά μέσα από τις αξιολογήσεις επισκεπτών, γεγονός που καθιστά τη διάκριση ακόμη πιο ουσιαστική
Οι 6 πιο εντυπωσιακές χώρες της Ευρώπης, για ταξίδια την άνοιξη
Από την ανθοκομική πανδαισία της Ολλανδίας και τη θρησκευτική μεγαλοπρέπεια της Ισπανίας, μέχρι τη γαλήνη της τοσκανικής υπαίθρου και τη γαλλική φινέτσα, η Γηραιά Ήπειρος μεταμορφώνεται την άνοιξη σε έναν απέραντο κήπο.
Αυτή η λειτουργία του Instagram που σταματά από τον Μάιο
Η συγκεκριμένη λειτουργία είχε ήδη απενεργοποιηθεί για ορισμένους χρήστες στην Αυστραλία
Κυπριακό Πάσχα στο μαγευτικό 5άστερο θέρετρο με θέα τη θάλασσα
Γιορτάστε το Πάσχα με βραβευμένο στυλ στο Columbia Beach Resort
Το "ύστατο χαίρε" στον Ανδρέα Μαυρομμάτη
Η επίσημη ανακοίνωση του Κοινοτικου Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς
Travel + Leisure: Η Κύπρος ανάμεσα στα 50 καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς το 2026
Στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για adventurous travelers
Σε χειμωνιάτικο «μοτίβο» ο καιρός: Χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάσει την Κύπρο
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
H Wizz Air ανακοίνωσε έκπτωση έως 20% σε όλους τους προορισμούς της (μόνο για 2 ημέρες)
Η Wizz Air υποδέχεται την άνοιξη με μιά μεγάλη προσφορά σε όλο το δίκτυο της