Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2019
Τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles πραγματοποιήθηκαν χθες στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου και μας πρόσφεραν την πιο φαντασμαγορική τελετή απονομής από όλες!
Οι νικητές:
Το πρώτο βραβείο που δόθηκε ήταν αυτό του Young Idol by Seat Arona ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης Marketing Manager της εταιρίας Unicars και η Βαρβάρα Χριστοφή (ηθοποιός).
Δεύτερο βραβείο «Καλύτερη γυναίκα (modern)» η Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, γνωστός pastry chef.
Καλύτερος άντρας (modern) o Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας Kellogg's και η Έφη Παπαϊωάννου, γνωστή σχεδιάστρια ρούχων.
Βραβείο Inspiration έλαβε η Τάμτα από τους Μόνικα Παναγή Πρόεδρος ΛΟΑΤΙ και Μιχάλης Χριστοδούλου, Brand Manager SUPER FM.
Καλύτερο group: Onirama: Το βραβείο απένειμαν η Xριστίνα Κυριάκου, ηθοποιός και ο Φώτης Καράλης ηθοποιός.
Καλύτερο ντουέτο / συνεργασία: Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος για το τραγούδι «Ζόρικα Βράδια». Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κορτζιά, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Πιέρος Σωτηρίου, Διεθνής Κύπριος Ποδοσφαιριστής της FC Copenhagen.
Golden Idol: Ο Θέμης Αδαμαντιδης. Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Τσιολής, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός.
Καλύτερο video: Ο Stan Αντιπαριώτης για το τραγούδι - Τετράγωνα. Το βραβείο απένειμαν η Κλέλια Γιασεμίδου, μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Άλκης Χρίστου, ηθοποιός.
Mπαλάντα της χρονιάς by Cablenet: Ηλίας Βρεττός. To βραβείο απένειμαν η Έλενα Μενελάου της Cablenet και ο Μιχάλης Χρίστου, ηθοποιός.
Καλύτερο τραγούδι:(Ακροατών SUPER FM): Νίκος Οικονομόπουλος: Τώρα τι να το κάνω. To βραβείο απένειμαν ο Κώστας Γαλάτης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ο Χάρης Αριστείδου, ηθοποιός.
Καλύτερο International Single: Ελένη Φουρέιρα για το τραγούδι Fuego. Το βραβείο απένειμαν ο Πλούταρχος Πλουτάρχου Marketing Manager της εταιρίας Argosy Trading Company και η Χριστιάνα Αντωνίου (δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός).
Καλύτερη γυναίκα (adult): Έλενα Παπαρίζου. Το βραβείο απένειμαν η Άντρη Καραντώνη, παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός και Νίκος Παναγιωτίδης (των Antique).
Καλύτερος Άντρας (adult) ο Γιώργος Μαζωνάκης και το βραβείο απένειμε ο παρουσιαστής Αντρέας Γιόρτσιος και η Μαρία Κυριάκου Αναπληρώτρια CEO Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.
Album της Χρονιάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό από το διευθυντή του Super Fm Ζήνων Ζηντίλης. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του στην Κύπρο μέσω βίντεο.
Single της Χρονιά by Χαραλαμπίδης Κρίστης: έλαβε η Έλενα Παπαρίζου από τους Μάριο Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης και η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου.
SMA LEGEND: Ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το βραβείο απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης
Σχετικά


Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον Καλοπαναγιώτη
Το όμορφο χωριό της Μαραθάσας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πίνακα γιορτινής χαράς, όπου κάθε γωνιά κρύβει και μια στιγμή μαγείας

Eurovision 2026: Οι διοργανωτές ματαίωσαν τη ψηφοφορία για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Η απόφαση έρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών της Eurovision

«Στο ρυθμό της Καρδιάς μας»: Ένα μουσικό ταξίδι με τον Hovig
Η Πετρολίνα ενισχύει για ακόμη μια φορά το Telethon

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Δημήτρη Φανή και Κώστα Χατζηχριστοδούλου
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του

«Στο Ρυθμό της Καρδιάς μας»: Ένα φιλανθρωπικό cocktail party με τον μοναδικό Hovig
Στηρίζοντας το Telethon Κύπρου και το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής

Συναυλίες των μουσικών συνόλων “Κάλεσμα” & “Numina” στην Λεμεσό
Ενώνουν φωνές και μουσικές σε μια βραδιά δημιουργικού διαλόγου και σύγχρονης κυπριακής έκφρασης

200 κιθάρες με τον Χρήστο Θηβαίο σε Λευκωσία και Λεμεσό
Ο Χρήστος Θηβαίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των συνθέτων

Το χρυσοπράσινο φύλλο αντήχησε στη «Χρυσή Αίθουσα» της Βιέννης (vid)
Το Ωδείο Musica Mundana πραγματοποίησε πρόσφατα εκπαιδευτική εκδρομή στη Βιέννη

Η Μικρή Άρκτος επιστρέφει με νέο πρόγραμμα και μπουάτ με Κύπριους καλλιτέχνες
Γιώργος Καλογήρου, Πάρης Παράσχος, Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και Άγγελος Χεϊπέλογλου για μια μουσική βραδιά

Ο Γιάννης Κρητικός και ο Πέτρος Κουλουμής ενώνουν τις φωνές τους
Σε μια παράσταση όπου το λαϊκό συναντά το παραδοσιακό

Η Χρύσπα live κάθε Σάββατο στη Λευκωσία
Aπολαύστε πλούσιους μεζέδες και ατελείωτη διασκέδαση