Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.
Σήµερα, µετά τη διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα καταστεί κυρίως αίθριος. Σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά

10 εικόνες από το πολυαναμενόμενο Νέο Κυπριακό Μουσείο
Η Λευκωσία αποκτά το μεγαλύτερο πολιτιστικό έργο της Κύπρου, συνδυάζοντας αρχαιολογία, εκπαίδευση και κοινότητα σε έναν ζωντανό χώρο πολιτισμού

«Φεγγάρι του Καλαμποκιού»: Η πανσέληνος του Σεπτέμβρη με κατακόκκινο χρώμα
Αναμένεται να στολίσει τον ουρανό και να χαρίσει ένα μοναδικό θέαμα, μέσα στις επόμενες ημέρες

Καιρός: Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, με ισχυρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

«Χάρι Πότερ»: Ένας από τους αρχικούς ηθοποιούς κάνει επιστροφή - έκπληξη στη νέα σειρά
Η πολυαναμενόμενη σειρά θα έχει έναν αρχικό πρωταγωνιστή από τις ταινίες

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Leonardo Hotels που μόλις άνοιξε τις πόρτες του
Το NYX HOTEL THESSALONIKI άνοιξε και δίνει νέο παλμό στο κέντρο της πόλης

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την 70η Eurovision στη Βιέννη
22 χώρες δηλώνουν συμμετοχή, Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ

Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις με μόνο €11 (για δύο μόνο μέρες)
Εξοικονομήστε €40 σε πτήσεις με επιστροφή!

10 κορυφαίοι προορισμοί στο εξωτερικό για το φθινόπωρο του 2025
Αν αναζητάτε έμπνευση για τα ταξιδιωτικά πλάνα του φθινοπώρου, η έκθεση της Expedia αποκαλύπτει τους κορυφαίους προορισμούς για το 2025

Ο Τσάρλι Χάναμ είναι ο κατά συρροή δολοφόνος Ed Gein στη νέα σεζόν του «Monsters»
Ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix θα αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κλασικά κινημοτογραφικά αριστουργήματα, από το «The Silence of the Lambs» μέχρι το «Psycho» του Χίτσκοκ.

Ανακαλύψαμε ένα ήσυχο αγροτουριστικό στο χωριό, ιδανικό για φθινοπωρινές αποδράσεις
Ένας γραφικός προορισμός που αξίζει να επισκεφθείς

3 υπέροχοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για το φθινόπωρο
Ιδανικές ταξιδιωτικές λύσεις χωρίς την πολυκοσμία της high season

Μηναλλάγια: Τι δείχνουν τα κυπριακά «Μερομήνια» για τον φετινό χειμώνα (βίντεο)
Πότε θα μας «πνίξουν» οι βροχές