Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2019
Έξι πολύ σπέσιαλ επεισόδια θα δούμε τις επόμενες μέρες, καθώς το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν και ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία, με την παράλληλη επιστροφή παικτών που είδαμε πέρυσι στο Survivor 2.
Επιστρέφουν στο Survivor πέντε Μαχητές και Διάσημοι για να δοκιμάσουν και πάλι τις δυνάμεις τους στους στίβους.
Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί στον Άγιο Δομίνικο τους Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου και Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με επίλεκτους από την άσπρη και την μαύρη ομάδα.
Από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου οι φίλοι του Survivor θα παρακολουθήσουν τους περσινούς συμμετέχοντες του παιχνιδιού απέναντι στους φετινούς. Αντίστοιχα και από τους τούρκους παίκτες θα υπάρξουν νέες αφίξεις.
Σε έξι σπέσιαλ επεισόδια θα δούμε να παίζουν δύο νέες ομάδες για μεγάλα έπαθλα.
Παράλληλα από το Σάββατο ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το Σάββατο 25 Μαΐου την έναρξη της ψηφοφορίας και την Τρίτη 28 Μαΐου θα κλείσει τις γραμμές.
Οι Έλληνες συμμετέχοντες θα βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 72 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο.
Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.
Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει