Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2018
Tα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, διοργανώνουν το Peloponnese Wine Festival για δεύτερη φορά στη Λεμεσό, δίνοντας ραντεβού με τους επαγγελματίες και τους οινόφιλους, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα Ceronia Hall των Carob Mill Restaurants στην καρδιά της Λεμεσού.
22 κορυφαίοι οινοποιοί του Πελοποννησιακού αμπελώνα, θα σας υποδεχτούν για να δοκιμάσετε τα κρασιά τους, να τους γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσετε μαζί τους. Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία να ανακαλύψετε τον πλούτο και τη ποικιλομορφία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αμπελουργικής περιοχής της Ελλάδας.
Περισσότερα από 200 μοναδικά κρασιά από δημοφιλείς αλλά και σπάνιες γηγενείς ποικιλίες ανάμεσα τους Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτης, αλλά και από διεθνείς όπως Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Gewurtzraminer θα αναδείξουν την αυθεντικότητα, την ποικιλία και τη μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου.
Παράλληλα ο Γιάννης Καρακάσης MW θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό Masterclass στον πρώτο όροφο του Ceronia Hall στη Queen Eleanor Suite, αναδεικνύοντας σημαντικούς οινικούς θησαυρούς του Πελοποννησιακού αμπελώνα που θα απευθύνεται στους επαγγελματίες του οίνου.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 15:00 για τους οινόφιλους και θα κλείσουν στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην πανέμορφη αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του Peloponnese Wine Festival αλλά ακολουθήστε μας και στην σελίδα μας στο facebook.
Το hashtag (#) της εκδήλωσης είναι #pwfcyprus2019.
-
Richard and Berengaria Ballrooms
27 Ιανουαρίου 2019
Σχετικά
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον
Αυτή η πιτσαρία αναδείχθηκε η καλύτερη στον κόσμο - Και δεν βρίσκεται στην Ιταλία
Δεν βρίσκεται ούτε στη Νάπολη ούτε στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, και αναδείχθηκε η καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.