News , Guide

Σ΄αυτά τα εστιατόρια θα παίρνεις 1+1 δωρεάν το 2019

Με πάνω από 1.200 προσφορές για τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα, σπα, μπαρ, γυμναστήρια κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018

Η παγκόσμια εμπορική μάρκα του Ντουμπάι, The ENTERTAINER, λάνσαρε τα προϊόντα 2019 σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Ασία, στην Αφρική και την Ευρώπη. Με τις ασυναγώνιστες προσφορές «Αγόρασε Ένα, Πάρε Ένα Δωρεάν» και άλλες εκπτωτικές προσφορές σε ολόκληρο το νησί –όλα περιλαμβάνονται στο βραβευμένο App- το ENTERTAINER Κύπρος 2019 είναι επίσης διαθέσιμο σε μια πολύ καλή τιμή Early Bird.

Με πάνω από 1.200 καταπληκτικές προσφορές για τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα, σπα, μπαρ, γυμναστήρια, μαθήματα γυμναστικής, λιανικές προσφορές και πολλά άλλα – δεν θα έχετε ποτέ ξανά ένα ήσυχο σαββατοκύριακο με το ENTERTAINER Κύπρος, που έρχεται επίσης με το Cheers Κύπρος δωρεάν. 

Για αυτό το έτος περιλαμβάνονται φανταστικά νέα brands όπως: Θυμάρι, Aelia Wellness Retreat, Rumors Bar, Bubble Park, Coffee Beanery, Folli Follie, The Winery, Ariston, Freshly Chopped – για να ονομάσουμε μερικές. Η επιστροφή των αγαπημένων brand περιλαμβάνει: Fasouri Watermania, Akakiko, Buffalo Wings and Rings, Patio Cocktail Bar, Gloria Jean's Coffee, Noodle House, Aphrodite Hills Golf και πολλά άλλα.

Οι πρώτοι αγοραστές μπορούν να πάρουν το ENTERTAINER Κύπρος + το Cheers 2019 Δωρεάν για μόλις € 19.95 (Λιανική Τιμή € 29,95) για περιορισμένο χρονικό διάστημα - μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί. Εκτός από την εξοικονόμηση των €10, οι Early Birds θα απολαύσουν επίσης άμεση πρόσβαση στις τρέχουσες προσφορές 2018 σε όλο το νησί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε απίστευτες εξοικονομήσεις αμέσως. Επιπλέον, τα υφιστάμενα μέλη του ENTERTAINER μπορούν να χρησιμοποιήσουν 500 Smiles για να εξοικονομήσουν επιπλέον €2.

"Στην ENTERTAINER, πιστεύουμε ότι η εμπειρία είναι τα πάντα" λέει η Donna Benton, η ιδρυτής και πρόεδρος του ENTERTAINER. "Με τα προϊόντα 2019, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει κάτι για όλους και ότι τα μέλη μας θα πάρουν απίστευτες τιμές στο ευρύτερο φάσμα των διαθέσιμων καταστημάτων".
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, θα γίνετε μέλος του ENTERTAINER και θα απολαύσετε πρόσθετα οφέλη συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής πρόσβασης στο ENTERTAINER Travel, το οποίο περιλαμβάνει εκπτώσεις και κρατήσεις μέσω της εφαρμογής σε περισσότερα από 550.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, καθώς και 1+1 προσφορές σε διαμονές ξενοδοχείων - παρέχοντας τις καλύτερες προσφορές στην αγορά.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας. Η εφαρμογή "The ENTERTAINER" είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη σε iOS ή Android.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close