Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019
Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Ομόδους που εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων 2019, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 το πρωί, εις μνήμη του αείμνηστου Ξένιου Ξενοφώντος.
Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ξένιος Ξενοφώντος» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομόδους, τα σωματεία Dromea Racing , Περικλής Δημητρίου και Ευ Ζην, τον Όμιλο Φίλοι του Ομόδους και το Γυμνάσιο Ομόδους, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Omodos Cross Xenion Race, με σκοπό τη στήριξη των άπορων μαθητών και φοιτητών για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Ο αγώνας περιλαμβάνει κατηγορίες παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ενήλικες, στις διαδρομές 500μ, 1000μ και 2000μ, την ανοικτή κατηγορία ανδρών και γυναικών για το Διεθνή Αγώνα Δρόμου 10 000μ., καθώς και την κατηγορία «Περπατώ και προσφέρω» στην οποία οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στα γραφικά δρομάκια του χωριού.
Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα λάβουν δωρεάν φανέλα, μετάλλιο συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και δίπλωμα. Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://www.dromearacing.com/races, έως και τις 16 Απριλίου 2019.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των αθλητών με λεωφορεία από Λευκωσία και Λεμεσό.
Σχετικά
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας
Safari & Hiking στον Μαχαιρά: Ζήσε μια αυθεντική περιπέτεια στη ανθισμένη κυπριακή φύση
Μια μοναδική outdoor εμπειρία που συνδυάζει εξερεύνηση, πεζοπορία και τα εντυπωσιακά τοπία του ορεινού Μαχαιρά
«Χόρεψε, χόρεψε στη γειτονιά» των Αγίων Ομολογητών
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το πιο όμορφο έθιμο της γειτονιάς
Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τα Τεισιά της Μαδαρής;
Εκπαιδευτική πεζοπορία σε μία πανέμορφη διαδρομή με εντυπωσιακά σημεία θέας
Week Agenda: 15 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, parties και ξεχωριστά events σε όλη την Κύπρο που δίνουν ρυθμό στις ημέρες και τις νύχτες της εβδομάδας.
Το Ανοιξιάτικο Παζαράκι που όλοι περιμένουμε, επιστρέφει
Μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα στο πανέμορφο αρχοντικό σπίτι του Τεχνόπολις 20, γεμάτη χρώματα, αρώματα και ξεχωριστές δημιουργίες
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" κατεβαίνει στη Λευκωσία
Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!