News , Guide

Σούπερ προσφορά για διαμονή, σε ένα όμορφο αγροτουριστικό στα Λεύκαρα

Μία μοναδική προσφορά στο Χάνιγια το φθινόπωρο

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2018

Το Χάνι, το αγροτουριστικό που δημιουργήθηκε σε μία όμορφη γειτονιά στα Πάνω Λεύκαρα, και συγκεκριμένα, στη γειτονιά που φέρει το όνομα "Χάλλης", κτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, από το ζεύγος Νικόλα Ανδρονίκου και Μαρικκού Σοφοκλή Κοτζιηνοιτη.

Στη συνέχεια, στις αρχές της δεκαετίας του 1940, δόθηκε ως προίκα, στην κόρη τους Ελένη Ανδρέα Λύτρα. Στο σπίτι αυτό, ο Ανδρέας και η Ελένη Λύτρα, γέννησαν και μεγάλωσαν 8 παιδιά. Το σπίτι, που συνεχίζει να ανήκει στην οικογένεια Λύτρα, ανακαινίστηκε πρόσφατα, διατηρώντας τον παραδοσιακό του αρχιτεκτονικό χαρακτήρα.

Εκεί λοιπόν, θα πας για να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να γνωρίσεις τα γραφικά Λεύκαρα, με τις παραδόσεις τους (αργυροχοΐα, κεντήματα, τταβάς, λουκούμια κ.ά.), κλείνοντας διαμονή σε ένα όμορφο αγροτουριστικό.

Ο επισκέπτης, μπορεί από εδώ, σε λιγότερο από 3 λεπτά, με τα πόδια, να επισκεφθεί το Μουσείο, την Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, την Κεντρική Πλατεία, απολαμβάνοντας παράλληλα, τις ομορφιές που χαρίζουν τα σοκάκια και η αρχιτεκτονική των Λευκάρων.

Μάλιστα σημείωσε ότι για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο έχουν ανακοινώσει ειδικές τιμές για διαμονή, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close