Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πίνουμε εκλεκτούς καφέδες από την πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ

Είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που στηρίζεται στη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας στη σωστή τιμή.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2018

Η ομάδα της Coffeehouse ταξιδεύει ανά τον κόσμο και αναζητά τους καλύτερους κόκκους καφέ. Το τελευταίο ταξίδι στην Ταϊλάνδη οδήγησε στην επιλογή της φάρμας Phu Khruea με τους μοναδικούς κόκκους καφέ Arabica, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων. Εκεί τα καφεόδεντρα αναπτύσσονται κάτω από ψηλή και πυκνή βλάστηση κάνοντας τους καρπούς τους να ωριμάζουν πιο αργά με αποτέλεσμα έναν εκλεκτό Shade Grown Coffee, τον οποίο μπορείς να απολαύσεις σε όλα τα καταστήματά της.



H Coffeehouse είναι μια ‘πράσινη’ αλυσίδα με οικολογικές ευαισθησίες δίνοντας την αντίστοιχη έμφαση στον σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα προϊόντα. Εδώ θα βρεις όλους τους καφέδες με βάση το espresso -κρύους και ζεστούς-, cold brew και φίλτρου, φρέσκους φυσικούς και detox χυμούς, smoothies, ποικιλία από τσάγια και βότανα, ζεστές και κρύες σοκολάτες και σπιτικές λεμονάδες.

Καθημερινά σε κάθε κατάστημα, φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά σάντουιτς και σαλάτες, ψήνονται επιλεγμένες σφολιάτες και σερβίρονται σπιτικά γλυκά, με τα οποία θα συνοδεύσεις τα ροφήματά σου. Εντός κάθε καταστήματος λειτουργεί και Coffee Boutique, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να ψωνίσει για το σπίτι ή το γραφείο επιλεγμένα χαρμάνια αλεσμένα ή σε κόκκους, καφέ φίλτρου, σκεύη παραγωγής καφέ, αυτόματες μηχανές espresso, μια μεγάλη ποικιλία από κάψουλες καφέ, σοκολάτα, αλλά και επιλογές για τσάι και βότανα.

So special 
Η Coffeehouse ιδρύθηκε το 2012 και αριθμεί 11 καταστήματα (οκτώ στην Κύπρο και τρία στην Ελλάδα). Η εταιρεία αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchise και σχεδιάζει την άμεση επέκτασή της σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, αλλά και στο εξωτερικό. Το μοντέλο franchise της Coffeehouse προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη και της κάθε περιοχής ξεχωριστά. Είναι ευέλικτο με χαμηλό κόστος επένδυσης και δυνατότητα απόσβεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνδύασε το
Η γαστρονομική συνεργασία της Coffeehouse με τον καταξιωμένο Chef Χριστόφορο Πέσκια συνεχίζεται. Δοκίμασε τα τρία νέα Energy Bowls με βάση από γάλα καρύδας και chia και topping από φρούτα και superfood, ώστε να γεμίσεις με ενέργεια την ημέρα σου, απολαμβάνοντας superfoods. Ισορροπημένες γεύσεις με ελάχιστες θερμίδες!

Μάθε πως
Η Coffeehouse είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ. Είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που στηρίζεται στη φιλοσοφία της άριστης
ποιότητας στη σωστή τιμή.

Νέα καταστήματα:
Τρία νέα καταστήματα ανοίγουν αυτόν τον μήνα στη Λευκωσία. Το πρώτο στις καινούριες εστίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC Residences SIX) στον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη, ενώ εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της Coffeehouse με τα NEO Convenience Stores ανοίγουν οι δύο νέοι χώροι σε Άγιο Αντώνιο και Λατσιά.
Λευκωσία: (22661888-delivery) Ονασαγόρου 19 A. / (22775800-delivery) Λεωφ. Λουκή Ακρίτα 19, Αγ. Ανδρέας. / (22100433-delivery) Λεωφ. Κέννεντυ 91 Β. / (22767688-delivery) Πάργας 9. / Χριστόδουλου Εγγλέζου 1, UNIC Residences SIX, Αγ. Δομέτιος. / Διγενή Ακρίτα 13, NEO Convenience Store, Αγ. Αντώ- νιος. / Λεωφ. Κρανιδιώτη 108, NEO Convenience Store, Λατσιά.
Λάρνακα: (24333325-delivery) Στρατηγού Τιμάγια 25.

Πληροφορίες για franchise: franchise@coffeehouse.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close