Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2019
H Travelhouse, στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διοργανώνει το 2ο Travel Festival στις 12 και 13 Απριλίου 2019, το οποίο θα λάβει χώρα στο Boulevard by Occhio, στη Λευκωσία. Το 2ο Travel Festival, αποτελεί μια μη κερδοσκοπική διήμερη εκδήλωση που αποσκοπεί στο να φέρει κοντά έμπειρους γνώστες των ντόπιων και μακρινών ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και του κυπριακού κοινού, που αποδεικνύει κάθε χρονιά και πιο έντονα τη δίψα του για διεύρυνση των εμπειριών του.
Με τη στήριξη των έμπιστων συνεργατών μας την εκδήλωσή μας κάτω από την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κυρίας Βασιλικής Αναστασιάδου, θέτουμε ως κύριο μας στόχο να μοιραστούμε την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του ταξιδιού, αλλά κυρίως να δώσουμε στο κυπριακό κοινό την ευκαιρία να επικοινωνήσει τις δικές του ταξιδιωτικές ανάγκες. Χορηγός του 2ου Travel Festival είναι το Moondog's Bar & Grill και επίσημος αερομεταφορέας η Qatar Airways.
Το 2ο Travel Festival θα διαρκέσει από τις 18:00 – 21:00, την Παρασκευή, 12 Απριλίου και από τις 11:00 - 21:00, το Σάββατο, 13 Απριλίου. Στο 2ο Travel Festival θα συμμετάσχουν αεροπορικές εταιρείες, αντιπρόσωποι από Πρεσβείες, αντιπρόσωποι ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών υπηρεσιών τόσο από το εσωτερικό, όσο και από προορισμούς του εξωτερικού. Κατά τη διάρκεια του 2ου Travel Festival θα παρουσιαστεί πολιτιστικό πρόγραμμα και θα κληρωθούν πλούσια δώρα, προσφορά των εκθετών μας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Χορηγοί επικοινωνίας: To περιοδικό Check in Cyprus και η City.com.cy
Σχετικά
Weekend Agenda: 20 υπέροχες προτάσεις για το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο εικόνες, ήχους και ιστορίες
Το Αρεθκιώτικο Καρναβάλι μόλις ανακοινώθηκε
Το 8ο Αποκριάτικο Καρναβάλι Αρεδιού, θα είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους
Αναβάλλεται η σημερινή παραχώρηση στο κοινό δωρεάν δενδρυλλίων στην Πάφο
Όπως επίσης και η Γιορτή του Δέντρου
Λίνα Νικολακοπούλου: Η σπουδαία στιχουργός ομιλήτρια στην εκδήλωση "Ποιητές του Μεσοπολέμου"
Μία εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή των Γραμμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Limassol Carnival Warm Up: Η Λεμεσός ετοιμάζεται για το Καρναβάλι
Πάμε να δοκιμάσουμε αποκριάτικα κοστούμια και να διασκεδάσουμε!
Καρναβάλι στην Πόλη Χρυσοχούς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η ημερομηνία, η συμμετοχές και τα βραβεία
Πότε θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση στα Λύμπια
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να λάβεις μέρος
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών Αγίας Νάπας ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια μοναδική πεζοπορία στο Μονοπάτι Γένεσις, στο μαγευτικό Πισσούρι
Σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και αυθεντικές ακτογραμμές της Κύπρου.
Week Agenda: Οι καλύτερες επιλογές της εβδομάδας στην Κύπρο
Θέατρο, εικαστικά, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες σε όλο το νησί
Weekend Agenda: 15 υπέροχες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Θέατρο, μουσική, εκθέσεις και εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις