Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2019
Χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι αύριο, ενώ ψηλή πίεση αναμένεται από την Κυριακή.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 21 εκατοστά.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά

Ο Όουεν Κούπερ γράφει ιστορία: Ο νεότερος υποψήφιος των Emmy σε ηλικία 15 ετών
Χαρακτηρίστηκε ως «αποκάλυψη» από τους κριτικούς για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Adolescence» του Netflix, η οποία διεκδικεί συνολικά 13 βραβεία.

Πρώτες εικόνες από το σύγχρονο και κομψό Pendeli Resort που άνοιξε τις πόρτες του (βίντεο)
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου... που πραγματικά εντυπωσιάζει

12+1 εναλλακτικά καταλύματα για ξεχωριστή διαμονή στην Κύπρο και διακοπές αλλιώς
Το φετινό καλοκαίρι γίνεται εμπειρία, όχι απλώς χαλάρωση και ξεκούραση

Από παραμυθένια κάστρα μέχρι φυσικά τοπία: Νέα πολιτιστικά μνημεία στον κατάλογο της UNESCO
Ανάμεσα στις 32 νέες τοποθεσίες παγκόσμιας κληρονομιάς είναι και τα Μινωικά Ανακτορικά Κέντρα στην Κρήτη.

Emmys 2025: Οι υποψηφιότητες
Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που θα διεκδικήσουν τα βραβεία στην 77η τελετή απονομής του Θεσμού

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

5 πανέμορφα και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι θέλετε και εσείς κάτι περισσότερο… ανεξερεύνητο, πάρτε ιδέες!

Αυτή είναι η νεά Κορεάτικη σειρά του Netflix που αξίζει να δεις
Μία ιδιαίτερα μυστηριώδης σειρά

Η Louis Hotels διακρίθηκε με δύο βραβεία στα Cyprus Tourism Awards της Boussias Cyprus
Ένα διαχρονικό ταξίδι αφοσίωσης, αισθητικής και ποιοτικής φιλοξενίας!

“Naked flying”: Η «γυμνή πτήση» είναι το νέο trend στο ταξίδι – και δεν είναι αυτό που φαίνεται
Ξέχνα τις βαλίτσες, τις ουρές στο check-in και τις χρεώσεις για αποσκευές

Πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής - Ήταν ο «κακός» στη σειρά Παρά Πέντε
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ανακαλύψαμε τρία υπέροχα σπιτάκια, για διαμονή σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Πάφου
Ένα κατάλυμα με τρία μοναδικά σπιτάκια για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο χωριό