Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2019
Η πλατφόρμα on-demand μεταφορών Taxify, που δραστηριοποιείται και στην Κύπρο, μετονομάζεται σε Bolt και παρουσιάζει το νέο της λογότυπο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «η αλλαγή αυτή βρίσκει την εταιρική ταυτότητα να συμβαδίζει με το γενικότερο όραμα της εταιρείας στον τομέα των μεταφορών, όπου έχει επεκταθεί από το ride-hailing με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο scooter sharing».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Bolt, Markus Villig, ανέφερε ότι «η Taxify ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια με στόχο να προσφέρει ένα πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο μεταφοράς στις πόλεις», προσθέτοντας ότι «το πρώτο μας προϊόν ήταν ένα σύστημα αποστολής ταξί, γι’ αυτό και το αρχικό όνομα».
«Καθώς προχωράμε προς το στόχο μας, έχουμε ξεπεράσει κάποια κομμάτια τoυ brand μας, ένα από τα οποία είναι και το όνομα. Καθώς φιλοδοξούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα μετακίνησης σε μια ευρύτερη κλίμακα, θέλουμε το brand να αντιπροσωπεύει το μέλλον της εταιρείας και όχι το παρελθόν», είπε.
Σημείωσε ότι «το νέο μας όνομα “Βolt” αντιπροσωπεύει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση - ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι η εμπειρία μετακίνησης μέσα στις πόλεις, είτε με αυτοκίνητο, είτε με σκούτερ ή κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, και επίσης υπογραμμίζει το πιστεύω μας ότι το μέλλον στις μεταφορές είναι ‘ηλεκτρικό’».
Η εταιρεία, ιδρυμένη στην Εσθονία, πλέον εξυπηρετεί 25 εκατομμύρια πελάτες σε πάνω από 30 χώρες και έχει κατακτήσει τις περισσότερες αγορές σε Ευρώπη και Αφρική. Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που προσφέρει ride-hailing services και scooter sharing μαζί σε μία εφαρμογή. «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε στο να επεκτείνουμε τα scooter sharing services και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Το νέο όνομα θα εισαχθεί σταδιακά σε όλες τις αγορές της Bolt μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι πελάτες της Βolt δεν πρέπει να κάνουν κάτι, αφού η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί αυτόματα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο ηθοποιός Τζέρι Άντλερ, ο «Χες» των «Sopranos»
Εργάστηκε δεκαετίες στα παρασκήνια του Μπρόντγουεϊ, σε παραγωγές όπως η πρωτότυπη «Ωραία μου Κυρία», πριν γνωρίσει τη μεγάλη αναγνώριση με τους «Sopranos»

Παρουσιάστηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Let’s Culture”
Μέσα από την πλατφόρμα, το κοινό θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο, συγκεντρωμένες σε ένα ενιαίο, εύχρηστο και σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης