Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2019
Υπό τους ήχους γερμανικής μουσικής, με τη μπάντα πνευστών του συγκροτήματος Windcraft να δίνει το ρυθμό, ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο κ. Franz Josef Kremp εγκαινίασε την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου το νέο κατάστημα Beer & Beer στην καρδιά της Λευκωσίας. Πρόκειται για μια αυθεντική Βαυαρέζικη μπυραρία η οποία φιλοξενεί επτά κωδικούς του Hofbrau Munchen, της ζυθοποιίας που ανήκει στο κρατίδιο της Βαυαρίας, ενώ στα ψυγεία της μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 90 σπάνιες μπύρες, από μικροζυθοποιία του Βελγίου.

Η γερμανική μπύρα έρρεε άφθονη ενώ τη μύτη έσπαγε η μυρωδιά από τα γερμανικά λουκάνικα που ψήνονταν εκείνη την ώρα. Η κουζίνα του Beer & Beer έντυσε γευστικά τη βραδιά με γερμανικό κότσι μπύρας, πατατοσαλάτα, spare ribs αλλά και snacks με βάση τα παραδοσιακά pretzels, που φτάνουν κατευθείαν από τη Γερμανία.

Το Beer & Beer στο Νο50 της Λεωφόρου Μακαρίου, στη συμβολή με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, είναι το δίδυμο αδελφάκι του ομώνυμου μαγαζιού που λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια έναντι του Δημαρχείου Στροβόλου. Αμφότερα αποτελούν franchise της εταιρείας Kerma Cyprus Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου του Hofbrau Munchen για Ελλάδα και Κύπρο.

Πέρα από τις ποιοτικές μπύρες, το Beer & Beer διακρίνεται για την γερμανικής επιρροής κουζίνα του, τα γερμανικά του λουκάνικά και άλλα πιάτα που συνοδεύουν την μπύρα, τα burgers (ανάμεσά τους και χορτοφαγικό), όπως επίσης την μπριζόλα και τα steaks του. Δευτέρα με Παρασκευή υπάρχει κάθε απόγευμα (17:00 – 19:30) Happy Hour με 35% έκπτωση στα αλκοολούχα, ενώ το μεσημέρι (12:00 – 15:00) τα Κυρίως Πιάτα και οι Σαλάτες σερβίρονται με έκπτωση 20%.
Σχετικά
Ένα τραπέζι για δύο: 14 εστιατόρια ξενοδοχείων για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο
Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι
3 ξεχωριστοί τρόποι να γιορτάσεις την Ημέρα του Έρωτα
Τρεις προτάσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά κοινή φιλοσοφία: ποιότητα, προσεγμένη κουζίνα και εμπειρίες που μένουν στη μνήμη
26 μαγαζιά για σουβλάκι στη Λευκωσία που τιμούν την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει
Από ιστορικά σουβλατζίδικα μέχρι αυλές-καταφύγια της σχάρας, αυτά είναι τα στέκια που κρατούν ζωντανό το εθνικό μας πιάτο
16+1 λαχταριστά μαγαζιά για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας
Η 9η Φεβρουαρίου είναι γνωστή ως η Παγκόσμια ημέρα πίτσας, αλλά εμείς τη γιορτάζουμε κάθε μέρα
25 στέκια για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό και στα πέριξ
Ετοιμάσου για μεγάλο γλέντι
45+ στέκια για να γλεντήσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λευκωσία και στα πέριξ
Με μουσική, κρεατικά, μεζεδάκια και καλή παρέα υποδεχόμαστε το τριώδιο στην πρωτεύουσα
Ο βραβευμένος Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης, δοκιμάζει το παγκόσμιο food trend του Japanese Cheescake
Το viral Japanese cheesecake αποκτά μεσογειακή ταυτότητα μέσα από ποιοτικές πρώτες ύλες και δημιουργικές παραλλαγές μισελενάτου σεφ
Γεύση, μουσική και παράδοση στο Amyth of Nicosia
Τσικνοπέμπτη & Καθαρά Δευτέρα: γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας
Ένα αγαπημένο στέκι της Λεμεσού κλείνει και ετοιμάζει κάτι νέο
Ένα αγαπημένο brunch spot αποχαιρετά τον χώρο του και προαναγγέλλει το επόμενο κεφάλαιο, γεμάτο νέες ιδέες
H νέα άφιξη στην πόλη φτιάχνει προζυμένιο ψωμί που κλέβει την παράσταση
Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στις ζυμώσεις!
«Pianta»: Νέα άφιξη στη Λάρνακα με αυθεντική ιταλική εμπειρία καφέ
Αυθεντική εμπειρία καφέ με ξεκάθαρη ιταλική ταυτότητα
Μεράκι, τοπικά προϊόντα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό μεζεδοπωλείο της Λάρνακας
Ο κυπριακός μεζές, όπως του αξίζει