Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2013
Καλοκαίρι 2012 και όλοι, μα όλοι περνούν έστω και μια φορά την πόρτα του, για να δουν περί τίνος πρόκειται. Καλοκαίρι 2013. Συνεχίζει από εκεί που έμεινε! Το event με το Μεξικανό "Betoko" είναι μέχρι στιγμής, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα και τα πιο διασκεδαστικά parties, για το οποίο κανείς, μα κανείς δεν είχε κάτι αρνητικό να πει. Τα καλύτερα έπονται και σας τα παρουσιάζουμε!
Blond:ish (Κ 28 Ιουλ, day party)
Τις απολαύσαμε λίγους μήνες πριν στη μουσική σκηνή "Red" ενώ με την καλοκαιρινή τους εμφάνιση, υπογράφουμε "μνημόνιο" διασκέδασης! Οι 2 ξανθιές Καναδές, Anastascia και Vivie-Ann, από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής και με τεράστιες μουσικές παραγωγές/remixes γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, ενώ από το δειλό τους ξεκίνημα 3 χρόνια πριν στο Cherry nightclub του Μόντρεαλ μέχρι το σημερινό παγκόσμιο "ψιλο-παραλήρημα" χρειάστηκε να αποδείξουν ουκ ολίγες φορές πως "δεν είναι ελέφαντες". Η σκηνή τού "XS" προσφέρεται για να μας χαρίσουν, για δεύτερη φορά φέτος, άφθονη διασκέδαση!
John Digweed (Τετ 14 Αυγ, 23.00)
Ο κορυφαίος Βρετανός παραγωγός δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, μια και τον υποδεχθήκαμε στο νησί μας πολλές φορές μέχρι σήμερα, και άλλες τόσες του απονείμαμε τα εύσημα. Τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στη δισκογραφική εταιρεία του, την Bedrock, ενώ η ραδιοφωνική του εκπομπή, "Transitions" συνεχίζει ακάθεκτη σε 45 χώρες, με πάνω από 14 εκατομμύρια ακροατές. Αν θες να ξέρεις τι σε περιμένει, κάνε μια αναζήτηση στο Google για εικόνες/βίντεο από το τελευταίο του beach party με τον Fatboy Slim, και θα πάρεις μια ιδέα!
Nick Warren (Κ 25 Αυγ, day party)
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και 8 albums με την Global Underground, η καριέρα του ιθύνοντα νου των Way out West και resident του "Cream", δεν χωρά σε 5 γραμμές. Γι' αυτό θα περιοριστούμε να αναφέρουμε το τελευταίο του κατόρθωμα, την κυκλοφορία του "Renaissance" και την προσπάθεια για ανακάλυψη νέων ταλέντων -αυτό άλλωστε είναι και ο σκοπός του διμηνιαίου ραδιοφωνικού του προγράμματος "Sound garden" στο Frisky radio, όπου συνωστίζονται κάθε φορά 115.000 μοναδικοί ακροατές!
XS πρόγραμμα 2013
XS Addictive Tuesdays with DJ Andrez P, κάθε Τρίτη.
XS Illusionary Wednesdays with Andy Von Emmanouel, κάθε Τετάρτη.
XS Dynamic Thursdays with DJ Nikolas K, κάθε Πέμπτη.
XS Friday & Saturday parties with DJ Nikolas K & DJ Leandro.
XS Insane Sundays, day party κάθε Κυριακή στις 14.00.ορηγός επικοινωνίας όλων των events, o SUPER FM!
Σχετικά



Έρχεται το Easter Edition του G.O.A.T. για ένα μοναδικό πάρτι
Σε ρυθμούς από τις δεκαετίες του ’60, ’70 και ’80—disco, pop και πολλά ακόμη

Το απόλυτο bartending event επιστρέφει στον Πρωταρά
To 9ο Cyprus Bar Show έρχεται για να μας μυήσει στα κοκτέιλ, την μπίρα και τον καφέ

Alcatrash: Το ανεβαστικό συγκρότημα έρχεται στην Κύπρο
Όλα τα καθαρά έσοδα από την συναυλία θα δοθούν για καλό σκοπό

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live

Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!

Ο Πάνος Καλλίδης έρχεται για ένα ανεβαστικό live στην Κύπρο
Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα

Kitsch Party: Το απόλυτο πάρτι που έγινε talk of the town, επιστρέφει και φέτος!
Πάρε εισιτήριο, πριν γίνει sold out!

Tέσσερις νύχτες στο Dark Dreams, το ψυχεδελικό φεστιβάλ του νησιού
Στο κτήμα Camelot θα παίζει psycore και hitech μουσική


To BrewFellas ετοιμάζει ένα πολύ "δυνατό" πάρτι!
Με φαγητό, μπίρα και ανεβασμένη διάθεση