Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα "εξωτικό" παραθαλάσσιο στέκι ιδανικό για αυγουστιάτικα ραντεβού

Ένα ιδανικό καλοκαιρινό στέκι πλάι στο κύμα που πρέπει να επισκεφτείς

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2018

Mε την άγρια ομορφιά και το κύμα της θάλασσας να απλώνεται μπροστά σου, το Sea You Beach Bar αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για διασκέδαση και χαλάρωση. Στην όμορφη ακτογραμμή της περιοχής Κισσόνεργας στην Πάφο, θα το συναντήσεις κάτω από τη σκιά των ψηλών φοινικόδεντρων, με έναν υπέροχο εξωτικό διάκοσμο και χαρακτήρα, συντροφιά με chill out lounge μουσική.

Το Sea You Beach Bar είναι ιδανικό μέρος για νεαρές παρέες και ζευγάρια. Θα πας και θα περάσεις όλη τη μέρα σου αραχτός στην οργανωμένη του παραλία, απολαμβάνοντας εξαιρετικά cocktail και νόστιμη κουζίνα, που περιλαμβάνει σνακ και ελαφριά, μεσογειακά πιάτα. Από το προσεγμένο του μενού δοκίμασε το Sea you Special Burger με τυρί και bacon, αλλά και τον μικρό μεζέ ούζου για δύο, με μόνο €10. Και βεβαίως, μην χάσεις τα βράδια της Παρασκευής, όπου θα απολαύσεις ζωντανή jazz μουσική με σαξόφωνο. Για μοναδική, απόλυτα, chill out εμπειρία, ανακάλυψε το ξεχωριστό See You Beach Bar στην οργανωμένη παραλία λουόμενων ‘Πότιμα’, καθοδόν προς τον Κόλπο Κοραλλίων.

Προσφέρει την πιο μαγευτική θέα της θάλασσας σ’ ένα από το πιο δυνατά σημεία σε ολόκληρο το νησί. Εδώ απολαμβάνεις απρόσκοπτα τη δύση του ήλιου. Αγαπά πολύ τα live με soul και jazz vibes και έχει μια προσεγμένη κάρτα μενού, που περιλαμβάνει δροσερές σαλάτες, δελεαστικά meat ή fish platter και άλλα ελαφριά, καλοκαιρινά πιάτα.

Είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με παγωμένο καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα, αλλά και να την τελειώσεις με παγωμένο ούζο, εξωτικά cocktail και μια προσεγμένη ποικίλα εκλεκτών κρασιών. Δοκίμασε ένα δροσιστικό cocktail mojito, που το φτιάχνουν σε πέντε διαφορετικές εκδοχές: classic, mango, raspberry, passion fruit και strawberry. 

(96234490) Παραλία Κισσόνεργας, Πάφος. Δ-Κ 09.00-00.30 (η κουζίνα κλείνει στις 22.30)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close