Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2019
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Πέµπτη αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση και κατά διαστήµατα σκόνη στην ατµόσφαιρα.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα ελαφράς χιονόπτωσης στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, και στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και είναι πιθανόν να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σταδιακά το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση.
Την Παρασκευή περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, µε πιθανότητα να σηµειωθούν ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, µικρή πτώση την Παρασκευή και ξανά µικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 56 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.
Σχετικά

Olea: Η αρμονία της φύσης και της πολυτέλειας στις εκδηλώσεις
Το στολίδι του Πρωταρά για τη φιλοξενία γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων

Disney: Το νέο θεματικό πάρκο του κολοσσού στο Άμπου Ντάμπι είναι βγαλμένο από παραμύθι
Το εντυπωσιακό κάστρο της Disney θα είναι μέρος ενός συγκροτήματος ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει πολλά άλλα θεματικά πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Warner Bros. World Abu Dhabi, το οποίο άνοιξε το 2018.

Ένας ατμοσφαιρικός χώρος, ιδανικός για αξέχαστες στιγμές
Στην καρδιά της κυπριακής υπαίθρου, σε ένα τοπίο γεμάτο ιστορία και αυθεντική ομορφιά

Κτήμα Ονειράμα: Ο ιδανικός χώρος για μοναδικές στιγμές
Ένας μαγευτικός χώρος δεξιώσεων, ιδανικός για κάθε ξεχωριστή περίσταση

Ένας πανέμορφος πολυχώρος, σε ένα εξαιρετικά όμορφο τοπίο, για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας
Εδώ, η αγάπη σας βρίσκει το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση του γάμου σας.

Τα 75 χρόνια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού!
Συμπόρευση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με την ΟΠΑΠ Κύπρου

Ο πιο ανερχόμενος προορισμός στην Ευρώπη
Αυτός ο προορισμός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Βρετανών με τα must do ταξίδια γιατί συνδυάζει εμπειρία, καλό φαγητό και coolcation

Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου για το 2025
Στην παγκόσμια ελίτ της φιλοξενίας το Four Seasons Limassol, σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι 10 πιο φθηνές πτήσεις για το τριήμερο του Κατακλυσμού – όλες κάτω από €175
Ιδανικές αποδράσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις



Το ιδανικό σκηνικό για να πραγµατοποιήσετε έναν ονειρεµένο γάμο
Το Κτήμα Aloe Vera είναι ένας μαγικός χώρος, άκρως ειδυλλιακός, που θα αγκαλιάσει τα όνειρά σας!