Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έκλεισε, ανανεώθηκε και επέστρεψε με νέα διεύθυνση, μενού και διακόσμηση

Ο Φαγοπράκτορ μας το επισκέφθηκε, δοκίμασε φρέσκα στρείδια,ψητό χταπόδικαι αρωματισμένα gin και μας μεταφέρει εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2018

Σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, με το κύμα κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια σου, το ανανεωμένο Gin Fish παραμένει η απόλυτη πρόταση εξόδου και αυτό το καλοκαίρι. Η ατμόσφαιρα το ίδιο υπέροχη και χαλαρωτική, το μπαρ ακόμη πιο αναβαθμισμένο σε κάθε τι που σερβίρει και η νέα του κάρτα διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα.

Μετά από τη ριζική ανανέωση του μενού του, ανακαλύπτεις ευφάνταστες δημιουργίες βασισμένες στη μοντέρνα, διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, που συνδυάζονται εξαίσια με μοναδικής έμπνευσης cocktail. Φρέσκα στρείδια, πύργοι με ποικιλίες θαλασσινών, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, όπως μελιτζανοσαλάτα (€3) και καλοχτυπημένος ταραμάς από λευκό αβγοτάραχο (€3), συνδυάζονται εξαιρετικά με ένα Mare & Mediterranean gin (€12) που διαθέτει επαναστατικό συνδυασμό βοτάνων και συμπεριλαμβάνει ελιά Arbequina, βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι.

Χαλαρώνοντας και κάποιες στιγμές ονειροπολώντας, καθίσαμε αναπαυτικά στις νέες του καρέκλες και με θέα τον απίστευτο ορίζοντα που ξεδιπλωνόταν μπροστά μας απολαύσαμε πιάτα από τη νέα κάρτα μενού του, που οφείλω να ομολογήσω ήταν τέλεια! Το ψητό χταπόδι πάνω σε κρέμα από παντζάρι, κρεμμύδια τουρσί, μάραθο, μαγιονέζα espelette και βλαστούς μπιζελιού (€10.50) είχε όλη τη νοστιμιά που ψάχναμε για πρώτο πιάτο.

Υπέροχα ήταν και τα αχνιστά κυδώνια με βότανα και λαχανικά αρωματισμένα με gin (€12.50). Το σπανακοριζότο (€19.50) με κρέμα από σπανάκι και φιλέτο τσιπούρας, φύλλα σπανακιού και ψητά ντοματίνια ήταν μια εξαιρετική επιλογή, που την μοιραστήκαμε και βεβαίως παραγγείλαμε και δύο γλυκά για ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία… Berries Panacota (€7) με αφρό από ζαμπούκο, φρούτα του πάθους και σορμπέ βατόμουρο και μια Pavlova Gin-Fish style (€6.50).

(25354200) Παλιό λιμάνι, Λεμεσός. Δ-Κ 17.00-αργά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close