Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2018
Ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε σήμερα με την εταιρεία HETAFRE LTD τα συμβόλαια για την παραχώρηση άδειας χρήσεως του Δημοτικού εστιατορίου στην Πλατεία Διοικητηρίου της Πάφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Εconomy Τoday, για την παραχώρηση της άδειας διενεργήθηκε Πλειοδοτικός Διαγωνισμός στον οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία πλειοδότησε με το ποσό των 9.220 ευρώ μηνιαίως.
Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι η HETAFRE LTD, που είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών PHC Franchised Restaurants Publics ltd, o οποίος αντιπροσωπεύει στην Κύπρο παγκοσμίως καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της εστίασης όπως η Pizza Hut, η KFC, η NERO, το Wagamama κ.ά. διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Πάφο.
Το γεγονός αυτό, τόνισε ο κ. Φαίδωνος, αποτελεί μία ακόμη ένδειξη εμπιστοσύνης προς την πόλη μας, η οποία εξελίσσεται και προοδεύει. Η παρουσία του Ομίλου στην Πάφο, πρόσθεσε, δεν μπορεί να εκληφθεί ως ανταγωνιστική προς τους ντόπιους επιχειρηματίες καθώς μέσα από την πολύχρονη διεθνή εμπειρία τού εν λόγω Ομίλου, οι επιχειρηματίες εστίασης της πόλης μας μπορούν να αντλήσουν καλές πρακτικές προς γενικό όφελος.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών PHC Franchised Restaurants Publics ltd Λύσανδρος Ιωάννου σημείωσε ότι το Δημοτικό εστιατόριο στην Πλατεία Διοικητηρίου βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Πάφου και εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι ο Όμιλος συμβάλλει στην προσπάθεια του Δήμου για ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης. Αυτή, επεσήμανε, είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που ο Όμιλος προγραμματίζει για την Πάφο.
Σχετικά

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου

25 στάσεις για καλό φαγητό με θέα το βουνό
Αυθεντικοί μεζέδες, ζεστή φιλοξενία και τοπικές νοστιμιές αναδεικνύουν τις ορεινές γωνιές του νησιού

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καψής, ο άνθρωπος πίσω από τη «Στοά του Δημήτρη»
Η Λευκωσία αποχαιρετά έναν άνθρωπο που σφράγισε με το έργο του την τοπική γαστρονομική ιστορία

Οι πιο λαμπερές νέες αφίξεις στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου
Fine dining εμπειρίες, casual concepts, αυθεντικές κουζίνες και δυνατά ονόματα αλλάζουν το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Η Νεφέλη, η Ελισάβετ, η Αθηνά και η Στέφανη έφτιαξαν ένα πολύ χαριτωμένο καφέ-ζαχαροπλαστείο μέσα στη φύση
O ιδανικός προορισμός για καφέ, γλυκό, αλμυρό ή ένα χαλαρό απόγευμα μέσα στη φύση

Πρώτες εικόνες από το Khora, το ολοκαίνουριο εστιατόριο της Λευκωσίας
Πότε αναμένεται το opening της νέας άφιξης

Cyprus Wine Expo - Oenognosia 2025: Η μεγάλη γιορτή του κρασιού έρχεται στη Λευκωσία
100+ οινοποιεία από Κύπρο, Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν εκατοντάδες ετικέτες κρασιού και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις μας

Όλοι μιλούν γι’ αυτό: Η νέα άφιξη του νησιού, με υπογραφή σεφ Andrew Tzo
Πρώτες εικόνες από τη νέα, πολυαναμενόμενη άφιξη της Λεμεσού, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της

Η Chocolate Week επιστρέφει στο Colors Café
Η τέχνη της σοκολάτας επιστρέφει με νέες δημιουργίες και γεύσεις

Η Λευκωσία απολαμβάνει τα διάσημα γλυκά σε σχήμα φρούτων στο νέο ζαχαροπλαστείο της πόλης
Μοιάζουν με φρούτα… αλλά δεν είναι! Kι όμως έγιναν viral!