Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018
Βόρειο ως Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα ανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα δυτικά το απόγευµα θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη νύχτα όµως, αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά

Νέοι από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στη Δανία για να συζητήσουν την κατανάλωση ειδήσεων
Ένα Φόρουμ Νεολαίας που αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν όλους

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Μαρίνας Αγίας Νάπας και Μαρίνας Παραλιμνίου
Με στόχο την κοινή ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ναυτικού τουρισμού στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου


Αλλάζουν όλα στις πτήσεις στην ΕΕ: Δωρεάν αποσκευές, αποζημιώσεις και δικαιώματα για όλους
Αναθεωρείται το κανονιστικό πλαίσιο για τις πτήσεις εντός ΕΕ

Συνάντηση γνωριμίας στο νέο hot spot της πρωτεύουσας
Με δροσερά κοκτέιλ, νόστιμα bites και χαλαρή ατμόσφαιρα

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου;
Οι τιμές για είσοδο και για τα κρεβατάκια και το ωράριο λειτουργίας

Η ευρωπαϊκή πόλη που ανακηρύχθηκε «παγκόσμια πρωτεύουσα της σάουνας» – και δεν βρίσκεται στη Φινλανδία
Το SpaSeekers.com έχει διεξάγει μια έρευνα σχετικά με τις πρωτεύουσες της σάουνας στον πλανήτη

Kαιρός: Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική - Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Στους 41 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Οι Βρετανοί δίνουν ταξιδιωτικές οδηγίες για διακοπές σε Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία για ακραίες θερμοκρασίες
Ένα ενδεχομένως επικίνδυνο φαινόμενο πλήττει τη νότια Ευρώπη

Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 15 προορισμούς (για δύο μόνο μέρες)
Η εταιρεία ανακοίνωσε 10% έκπτωση

Το νέο μαγευτικό «σημείο θέας» προσφέρει απαράμιλλη θέα στη θάλασσα
Περνώντας από το Πισσούρι επιβάλλεται να κάνεις μια στάση και να απολαύσεις τη θέα που (σχεδόν) κόβει την ανάσα!