Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το βράδυ, βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό. Αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη που σταδιακά υποχωρεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά ενώ σταδιακά θα επηρεάσει και άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ αναμένεται σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές, ενώ το Σάββατο αναμένεται άνοδος για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματικές τιμές για την εποχή.
Σχετικά

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν
Τα νέα επεισόδια της σειράς Stranger Things δεν θα είναι διαθέσιμα πριν το φθινόπωρο, ωστόσο μόλις κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν

Πέθανε η γνωστή Κύπρια σκηνοθέτρια Ιρένα Ιωαννίδου
Ήταν κόρη του σπουδαίου συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά
Το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής

Οι πινακίδες που θα δούμε σε 6 σημεία του Πρωταρά [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Δήλωσε ενδιαφέρον για να δεις και εσύ την επιχείρησή σου στο κέντρο του Πρωταρά

Δύο νέα σημεία με όργανα γυμναστικής στον Πρωταρά [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Ο παραλιακός πεζόδρομος σου δίνει την δυνατότητα για άσκηση

10 υπέροχα δωμάτια με πισίνα, για καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό!
10 υπέροχα παραδοσιακά καταλύματα, με πισίνα στην ορεινή Κύπρο, για δροσερές καλοκαιρινές διακοπές

Χιόνι τον Ιούλιο; 5 χώρες που έχουν χειμώνα όταν εμείς έχουμε καλοκαίρι
Στο νότιο ημισφαίριο, οι εποχές είναι αντίστροφες, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ οι παραλίες της Ευρώπης είναι γεμάτες από λουόμενους, προορισμοί όπως η Αργεντινή ή η Αυστραλία αγκαλιάζουν τον χειμώνα.

Minthis Music Festival 2025: Πέντε αξέχαστες νύχτες-Μια νέα πολιτιστική εποχή ξεκινά
Ένας τόπος όπου η μουσική ενώνεται με το τοπίο

Η Aegean ανοίγει τα φτερά της για Ινδία, με απευθείας πτήσεις
Aπό τον Μάρτιο του 2026 ξεκινούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Νέο Δελχί, Μουμπάι

5+1 Instagram Spots στον Πρωταρά για να φωτογραφηθείτε φέτος το καλοκαίρι
Από την ανατολή στην Περνέρα μέχρι το φωτισμένο νησάκι – ο Πρωταράς γίνεται το τέλειο σκηνικό για τα καλοκαιρινά σου stories

Η σκηνή του Tomorrowland τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ
Οι τοπικές αρχές κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κρατήσουν τα παράθυρα και τις πόρτες τους κλειστά
