Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2018
Η Κύπρος έχει ήδη μπει στο ρυθμό του MTN Run in Colour, της πιο χρωματιστής και διασκεδαστικής εκδήλωσης που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.
Το MTN Run in Colour, η ψυχαγωγική εκδήλωση με τρέξιμο ή περπάτημα μέσα στα χρώματα πραγματοποιείται για 3η χρονιά στην Λεμεσό στις 13 Οκτωβρίου ως μέρος του θεσμού των Λεμεσίων. Η πρωτοβουλία προσφέρει μοναδική εμπειρία σε όλους όσους συμμετέχουν και διαθέτει όλα τα καθαρά έσοδα της σε παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία του Ιδρύματος Ελπίδα.
Το επίσημο λανσάρισμα της φετινής εκστρατείας του MTN Run in Colour έδωσε η ΜΤΝ σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 26 Σεπτεμβρίου. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν οι Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντάνος, κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ την προσπάθεια στηρίζουν άτομα από τον κόσμο της μόδας, των media, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.
Η ΜΤΝ γίνεται για δεύτερη φορά ο κύριος συντελεστής του MTN Run in Colour, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. “Η MTN και το Run In Colour συμμαχούν για τη μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική εκδήλωση της Κύπρου. Με σύνθημα WE NEED FUN, το MTN Run in Colour στηρίζει μια πολύ ευαίσθητη ομάδα, τα παιδιά με καρκίνο και ζητάμε από όλους να συμμετάσχουν, να γίνουν πολύχρωμοι και παράλληλα να στηρίξουν τον τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό” δήλωσε ο Chief Commercial Officer της ΜΤΝ, κ. Θάνος Χρονόπουλος.

Η εκδήλωση φέτος έχει νέο σημείο εκκίνησης, το χώρο στάθμευσης Κίρζη, δίπλα από το ΓΣΟ (παραλιακός δρόμος Λεμεσού, κάτω από την γέφυρα απέναντι από το θεατράκι). Εκεί θα συγκεντρωθούν στις 13 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα όλοι οι συμμετέχοντες για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο και στις 4 θα ξεκινήσει η διαδρομή στα χρώματα. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν ή θα περπατήσουν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στη διαδρομή θα περάσουν κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους θα βγαίνουν πολύχρωμοι. Στον τερματισμό θα στηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ!
Το πρώτο MTN Run in Colour πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ 6.000 συμμετοχές και το δεύτερο με ρεκόρ 12.000 συμμετοχές. Η ΜΤΝ προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν: παιδιά, νέους, ομάδες από εταιρείες, ηλικιωμένους. Με κάθε αγορά εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες παίρνουν φανέλα και γυαλιά, τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να εισέλθουν στο χώρο την μέρα της εκδήλωσης. Κατά την είσοδό τους στην εκδήλωση όλοι θα πάρουν και χρώμα!
Το MTN RUN IN COLOUR στηρίζουν έμπρακτα και οι Philandreou Digital Printing, ο Δήμος Λεμεσού, τα Λεμέσια και την υποστηρίζουν οι: ΟΝΕΚ, η GAP AKIS EXPRESS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, SHARK energy drink, KOUKOUVAYA Bistro Bar, STREEDAD, TEMCO Panel Advertisements ltd, GEOMAST και E&F Logistics.
Τα εισιτήρια προπωλούνται στα περίπτερα Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, στο περίπτερο Οκτάγωνο στην Λευκωσία, στο περίπτερο Τζιοβάννης στην Λάρνακα και Time-Out στην Πάφο. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/runincolour και στο www.runincolour.com
-
Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ)
13 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά
Όλα όσα θα γίνουν στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου στο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Η «Σταχτοπούτα» του Προκόφιεφ ζωντανεύει στη σκηνή από το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας
Με περισσότερους από 65 ταλαντούχους νέους χορευτές, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά
Μάθαμε πού θα στηθεί «Το Χωριό των Αγγέλων»
Η πλατεία Κιτίου μεταμορφώνεται σε ένα γιορτινό σκηνικό, γεμάτο φως, χρώματα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
10 Χρόνια Birth Forward: Μια δεκαετία φροντίδας, δικαιωμάτων και αλλαγής
O οργανισμός Birth Forward απευθύνεται στην κοινωνία, στους θεσμούς και στους επαγγελματίες
Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι στο Φοινί με αγορά, θέατρο, τραγούδια και (δωρεάν) ζεστή σοκολάτα
Η κεντρική πλατεία του χωριού Φοινί στην ορεινή Λεμεσό, μεταμορφώνεται για μία μέρα, σε ένα πανέμορφο χώρο με Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και γιορτινή διάθεση
Xmas Santa Paws στην Πλατεία Ελευθερίας: Δύο μέρες αφιερωμένες στα παιδιά και τους τετράποδους φίλους μας
Η COSMOS Insurance φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων για παιδιά και τετράποδους φίλους στην καρδιά της πρωτεύουσας
Week Agenda: 12 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, θέατρο, φεστιβάλ, markets και family events που κάνουν το εβδομαδιαίο «πού να πάμε;» πολύ πιο εύκολη υπόθεση
Amiantos Christmas Village: Η μαγεία έρχεται στην ορεινή Λεμεσό
"Το Παραμύθι ζει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας!"
Omodos Christmas Market: Όλα όσα σε περιμένουν στο Όμοδος τον Δεκέμβριο
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Η Λευκωσία θα γεμίσει μασκότ, νεράιδες, αγιοβασίληδες και ξωτικά
Πάμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!
Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί στο μαγευτικό, καταπράσινο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο μουσική, χορό και δραστηριότητες
Tο Christmas Village στο Κοινοτικό Πάρκο Πάνω Κυβίδων ανοίγει τις πόρτες του
Για 3 ολόκληρες ημέρες το πάρκο θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό γιορτινό σκηνικό γεμάτο δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους