22 March 2018
Bars & Clubs , News & Events

Το πιο πετυχημένο "afterwork party" της Κύπρου, απαχαιρετά τη σεζόν

Ένα εντυπωσιακό party που αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2018

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, η Haze Team ολοκληρώνει την 6η σεζόν του πετυχημένου afterwork event "Milano da Bere" και υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν με ένα εντυπωσιακό party που αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά!

Το "Milano da Bere", φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, προσφέροντας στους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο, νέες εμπειρίες afterwork διασκέδασης μέσω των πρωτοποριακών "themes" και των εντυπωσιακών live performances!

Με την επιλογή του Café Mercedes, η Haze Team ανανέωσε ποιοτικά το Milano da Bere, αφού προσέφερε στο απαιτητικό της κοινό εξαιρετικό service, άνετες κρατήσεις και ένα εμπλουτισμένο open buffet, με aperitif και sushi επιλογές, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το event ξεκινά στις 19:00 και θα απογειωθεί μουσικά από τον resident DJ της Haze Giorgio Andreou και τον guest DJ Iacovos Hadji, αφού θα μοιραστούν το DJ box του Café Mercedes, παίζοντας Deep House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές.

Βασικός χορηγός του "Milano da Bere" θα είναι η super premium vodka Grey Goose, την οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading. To επιχειρηματικό περιοδικό και online portal της IMH, INBusiness θα αποτελέσει τον χορηγό επικοινωνίας του event, ενώ χορηγός ένδυσης θα είναι το American lifestyle brand "GANT" το οποίο εισάγει αποκλειστικά στην Κύπρο η εταιρεία Notos Cyprus Ltd.
Το event θα υποδέχεται καλεσμένους μόνο με κρατήσεις και με περιορισμένο guest list. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και τις ελάχιστες καταναλώσεις που ισχύουν ανά κράτηση, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze Team, www.hazeteam.com

Ώρα: 19.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close