News & Events

Αυτό είναι το καλύτερο rooftop bar της Ευρώπης

Κατατάχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο για τις κριτικές πέντε αστέρων που έχει λάβει και τα Instagram tags

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2024

Μια καλή θέα είναι μια καλή θέα, αλλά μια καλή θέα με ένα κοκτέιλ στο χέρι; Ίσως λίγη ωραία μουσική, συζήτηση και –ιδανικά– ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ; Ακαταμάχητο!

Η Ευρώπη είναι γεμάτη υπέροχα μπαρ στον τελευταίο όροφο που προσφέρουν όλα αυτά και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά αλλά μια νέα μελέτη από την εταιρεία ψηφιακής σήμανσης Mandoemedia συγκέντρωσε δεδομένα για 500 rooftop bars σε όλο τον κόσμο και τα κατέταξε με βάση τον αριθμό των πέντε αστεριών σε κριτικές του Tripadvisor και κοινοποιήσεις στο Instagram που είχαν λάβει.

Και η πρώτη θέση στην Ευρώπη; Το Terraza La Isabela στο Hotel 1898, στη γοτθική συνοικία της Βαρκελώνης . Το μπαρ-εστιατόριο ήταν το ενδέκατο καλύτερο στον κόσμο, αλλά χάρη στην εκπληκτική τοποθεσία και τη θέα του, καταλαβαίνει κανείς γιατί ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα στην ήπειρο και βρέθηκε στην κορυφή.

Το La Isabela βρίσκεται στον έβδομο όροφο του κτηρίου και διαθέτει εξαιρετικά cocktails, πισίνα και ακόμη και σολάριουμ (ένας χώρος με γυαλί), όλα με θέα στη φημισμένη La Rambla.

Η Βαρκελώνη τα πήγε πολύ καλά συνολικά. Το Rooftop στο Serras και το Pulitzer Terrace στο Pulitzer Hotel μπήκαν και τα δύο στο top 50, ενώ καμία άλλη ισπανική πόλη δεν έκανε την εμφάνισή της στη λίστα. Το Λονδίνο ήταν ο επόμενος καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός, χάρη στο TT Liquor Bar που διεκδίκησε τη θέση 17.

Όσο για τον υπόλοιπο κόσμο, η Mandomedia ανακήρυξε το Sky51 στην Κουάλα Λουμπούρ ως το καλύτερο μπαρ στον τελευταίο όροφο στον κόσμο, με το Crudo Champagne στην Μπανγκόκ να διεκδικεί το δεύτερο και το Mithra Terrace στην Τουρκία να κατέχει το τρίτο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close