Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018
Ξέρετε τι είναι το 'Λοτερία'; Μάλλον σωστά μαντέψατε! Είναι ένα παιχνίδι πολύ παρόμοιο με το Bingo, αλλά σε Μεξικάνικη εκδοχή. Και το Worldwide Buddies, μαζί με το βιβλιοπωλείο MERES, σας προσκαλούν να παίξετε!
Την Πέμπτη λοιπόν, στις 28 Ιουνίου, σας προτείνουμε να πάρετε τα παιδιά σας στο βιβλιοπωλείο MERES για ένα διασκεδαστικό απόγευμα με πολύχρωμες χειροτεχνίες, αφήγηση παραμυθιού και πολύ, πολύ παιχνίδι! Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να μάθετε Ισπανικές λέξεις μέσω του Λοτερία, και να γελάσετε με την καρδιά σας καθώς η Εύη Τριανταφυλλίδη και η Νεφέλη Μαλέκου από το Worldwide Buddies αφηγούνται το πρώτο τους παραμύθι, "A Marvelous Mexican Misunderstanding".
Πέμπτη, 28 Ιουνίου, 17:00 -20:00, Βιβλιοπωλείο MERES, Οδός Πενταδαχτύλου 33, Λευκωσία. Ελληνική και Αγγλική αφήγηση παραμυθιού στις 18:30.
Το Worldwide Buddies είναι μια σειρά από παραμύθια με φανταστικούς χαρακτήρες από διάφορες χώρες του κόσμου. Στόχος είναι μέσα από τις ιστορίες οι μικροί αναγνώστες να έρθουν σ' επαφή με μαγικούς κόσμους, να ανακαλύψουν νέες κουλτούρες και ν' αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα. Τα παραμύθια διατίθενται ξεχωριστά η μέσα σε παραμυθοκουτιά (story boxes). Τα κουτιά περιέχουν παιχνίδια και χειροτεχνίες εμπνευσμένα από την κάθε ιστορία, σχεδιασμένα να δώσουν ζωή στα βιβλία, να ξυπνήσουν την περιέργεια και να καλλιεργήσουν γνωστικές, κινητικές και δημιουργικές δεξιότητες.
Το MERES εξειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών όπως την αρχιτεκτονική, στο design, arts, crafts, fashion, society, humor, comics, photography, παιδική βιβλιογραφία. Η ξεχωριστή συλλογή βιβλίων σε συνδυασμό με τη δυναμική του χώρου, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για κάθε περαστικό.

-
Meres multifunctional space
28 Ιουνίου 2018
Σχετικά
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
5+1 πράγματα να κάνεις με τα παιδιά την αργία της 28ης Οκτωβρίου
Oι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις!
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
Fun Day στο χωριό: Μια μέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και χαμόγελα!
Το Κοινοτικό Πάρκο Αρακαπά θα γεμίσει ζωντάνια, χρώματα και παιδικά χαμόγελα, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ
Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού
Το πιο μαγικό διήμερο του χρόνου θα στηθεί στο χωριό Mονάγρι!
Η πλατεία στο χωριό Μονάγρι σε έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο κόσμο!