Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018
Την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα μάς δίνει η Aegean Airlines, ανακοινώνοντας εκπτώσεις σε όλες τις πτήσεις με προορισμό τα ελληνικά αεροδρόμια.
Συγκεκριμένα, όσοι επιβάτες κάνουν κράτηση μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου για πτήσεις προς όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια, εξασφαλίζουν έκπτωση 20%.
Ισχύει για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό από/προς Λάρνακα προς όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια. Από 16/4 - 9/5.
Mάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
Όροι προσφοράς:
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό από/προς Λάρνακα προς όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό τα Ελληνικά αεροδρόμια. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 12/02/2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 16/04/2018 έως και 09/05/2018. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις παραπάνω πτήσεις. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.
Σχετικά

Ανηφορίζει και πάλι ο υδράργυρος: Ετοιμαστείτε για 40άρια την ερχόμενη εβδομάδα
Ο καιρός μέχρι τέλος Αυγούστου

Ανηφορίζει ξανά ο υδράργυρος - Στους 37 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε πτήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου και ξενοδοχεία
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η Ρώμη ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο
Το νέο ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο της Ρώμης προσφέρει μασάζ, ιδιωτικούς κήπους και αρωματοθεραπεία

Υποχωρεί σταδιακά ο παρατεταμένος καύσωνας – «Ανάσα» δροσιάς από σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

10+1 "μεγάλες" εικόνες από τον (φετινό) Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο
Η φωτογράφος Έβελυν Φωσκόλου φωτογραφίζει προσκυνητές και επισκέπτες του νησιού στην κορύφωση του καλοκαιριού



Εναλλακτική διαδρομή για όσους θα εξορμήσουν στα βουνά
Οδηγίες από την Αστυνομία για χρήση εναλλακτικού δρομολογίου για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν θα ψήσεις σούβλα στο βουνό
Εξόρμηση για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου και κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών


Saulieu: Το κρυφό διαμάντι της Βουργουνδίας
Μια μικρή πόλη όπου η φύση, η τέχνη και η γαλλική γαστρονομία συναντιούνται