Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017
Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, παρουσιάζει τα Χριστούγεννα το θρυλικό και δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο Mamma Mia!, το οποίο ξεκίνησε ως μεγάλη επιτυχία των ABBA, έγινε μιούζικαλ και τώρα αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.
Η αυθεντική εγκεκριμένη λονδρέζικη παραγωγή, με ερμηνευτές, μουσικούς και δημιουργική ομάδα κατευθείαν από το West End του Λονδίνου, θα δώσει 7 παραστάσεις αποκλειστικά στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, από τις 29 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2018.
Το μιούζικαλ το οποίο αγάπησαν και είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζοντας 30 από τα σπουδαιότερα τραγούδια των ABBA, συμπεριλαμβανομένων των Dancing Queen, Super Trouper, Thank You For The Music, Money Money Money.
Με μουσική του Benny Andersson και του Bjorn Ulvaeus των ABBA, το Mamma Mia! παρουσιάζεται εδώ και 19 χρόνια στο West End του Λονδίνου. Η παράσταση κατενθουσίασε επίσης το κοινό στο Broadway και ανέβηκε σε πάνω από 50 χώρες και έξι ηπείρους. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία όπως το London Evening Standard και το Olivier Awards στο Λονδίνο, καθώς και το Tony και το Drama Desk Awards στη Νέα Υόρκη.
Η ταινία του 2008 με πρωταγωνιστές τους Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried και Julie Walters γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com.
Παραστάσεις Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου - Παραρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Πληρ. 25377277, www.soldoutticketbox.com.
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
29 Δεκεμβρίου - 05 Ιανουαρίου 2018
Σχετικά

Ο ΘΟΚ κάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πρεμιέρα στο Κουρίου!
Με την παράσταση Χορικά Ύδατα σε κείμενο-σκηνοθεσία της Λίνας Νικολακοπούλου

"Η Θάλασσα κι ο Γέρος" με τον Τάσιο Νούσια, σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Κύπρο
Η επιτυχημένη παράσταση της Ελλάδας που σκηνοθετεί η Μαρλέν Καμίνκσι και που βασίζεται στο αριστούργημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ"

Η απίστευτη και θλιβερή ιστορία της αθώας Ερέντιρα από τη Θεατρική Ομάδα Persona
Με τεχνικές του αφηγηματικού θεάτρου και ζωντανή μουσική επί σκηνής εκτελεσμένη από τους ίδιους τους ηθοποιούς της παράστασης

Το ΘΕ.ΠΑ.Κ παρουσιάζει την κωνσταντινουπολίτικη κωμωδία του Δημοσθένη Κ. Μισιτζή, Ο Φιάκας
Η κωμωδία παρουσιάζεται ξανά, μετά από 26 χρόνια, αναβιώνοντας μία παράσταση που αποτέλεσε, το 1999, τη δεύτερη θεατρική παραγωγή του Θ.Ε.ΠΑ.Κ

Πέθανε ο σπουδαίος θεατράνθρωπος Βασίλης Παπαβασιλείου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο σπουδαίος σκηνοθέτης, μεταφραστής, ηθοποιός και δάσκαλος Βασίλης Παπαβασιλείου, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον κόσμο του ελληνικού θεάτρου.

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Νέα ημερομηνία για την παράσταση Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη
Αλλαγή ημερομηνίας παραστάσεων στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής «Δωδέκατη νύχτα ή ό,τι προτιμάτε» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη

Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει στην Κύπρο την "Ηλέκτρα" του Σοφοκλή
Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Τάρλοου και με μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών

Ζήσε τη διαχρονική τραγωδία "Αντώνιος και Κλεοπάτρα" στο Κούριον
Στο συναρπαστικό σκηνικό του αρχαίου αμφιθεάτρου

Ο Φιλοκτήτης του Σοφοκλή στην Κύπρο με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2025

Οι "Βάκχες" του Ευριπίδη μιλούν ιταλικά και εμφανίζονται σε Λευκωσία και Λεμεσό
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2025

Ακροάσεις για την παραγωγή της Νέας Σκηνής «Μεταφράσεις» του Μπράιν Φρίελ
Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη Patrick Myles και τον συνεργάτη σκηνοθέτη της παραγωγής Ανδρέα Τσέλεπο, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα