Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2017
Με πανοραμική θέα της πρωτεύουσας από κάθε σημείο του κτηρίου, ύψος 115 μέτρα, 34 ορόφους και περίπου 90 διαμερίσματα, τέσσερα καταστήματα, γυμναστήριο, δύο εστιατόρια –ένα στο ισόγειο κι ένα στο roof garden– και μια πισίνα στον 10ο όροφο, το κτήριο “360”, της CYFIELD, φιλοδοξεί να γίνει το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας και το σήμα κατατεθέν της πόλης.
Με θεά που θα καλύπτει ολόκληρη τη Λευκωσία, σε ύψος που αγγίζει τα 120 μέτρα, ο τελευταίος όροφος του «360» της Cyfield αναμένεται να είναι το ψηλότερο σημείο της πρωτεύουσας.
Με ξεχωριστή είσοδο, λόμπι και ξεχωριστό ανελκυστήρα από το υπόλοιπο μεγαλεπήβολο κτήριο 34 ορόφων που ανεγείρεται στη λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας, οι τελευταίοι δύο όροφοι του έργου θα προσφέρουν απεριόριστη πανοραμική θέα σε όλη την πόλη.
Το ξεχωριστό λόμπι θα γίνει με σκοπό να εξασφαλιστεί η αυτονομία του τελευταίου ορόφου από το υπόλοιπο κτήριο.
Στον έναν εκ των δύο ορόφων θα βρίσκεται πολυτελές εστιατόριο συνολικής έκτασης 600 τ.μ., το οποίο δύναται να διαιρεθεί σε τρία επιμέρους εστιατόρια. Εξάλλου, στο μεσοπάτωμα θα δημιουργηθεί μπαρ, περιτριγυρισμένο με γυαλί, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο θέα 360 μοιρών.
Οι μεγάλες βεράντες του ρετιρέ ύψους επτά μέτρων του «360» αναμένεται να χρησιμεύσουν και ως χώροι εστίασης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Θα διαθέτουν επίσης τις ίδιες στρογγυλές κολόνες με την πισίνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον εξωτερικό χώρο, με φύτευση και ανθώνες που θα κοσμούν το συγκεκριμένο τμήμα του κτηρίου.
Οι τελευταίος όροφος (εστιατόριο) μαζί με το μεσοπάτωμα (μπαρ) διατίθενται είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση.
Οι δημιουργοί του έργου επενδύουν στη μοναδικότητά του, τονίζοντας ότι πέραν από έργο ανάπτυξης, θα αποτελέσει ταυτόχρονα παρατηρητήριο και αξιοθέατο της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρο το «360» συνολικού προϋπολογισμού €80 εκατ. αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος του 2018.
Σχετικά

Καιρός: «Κολλημένος» στα 38άρια ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Παρασκευή


4 σειρές και 5 ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο
Εκτός από το μεγάλο φινάλε του Squid Game, η ταινιοθήκη του Netflix εμπλουτίζεται με classics.

Κλειστή για όλο το καλοκαίρι η διάσημη αποβάθρα της Αργάκας
Ένα από τα πλέον δημοφιλή και instagrammable summet spot του νησιού

Εστιατόριο κτίζεται εντός της θάλασσας στην Παραλία Κουρίου
Η ανέγερση της συγκεκριμένης οικοδομής εγείρει πολλά ερωτήματα

«Emily in Paris»: Η σεζόν 5 έρχεται με αλλαγές – Απουσιάζει βασικός χαρακτήρας
Ποια ηθοποιός δεν επιστρέφει και τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι 7 καλύτερες παραλίες της Κύπρου, με απίστευτα νερά και καταπράσινο τοπίο
Το travel.gr προτείνει 7 κυπριακές παραλίες, που ξεχωρίζουν για τα διάφανα νερά και τις παροχές υψηλού επιπέδου

Grand Egyptian Museum: Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο με τους 100.000 ανεκτίμητους θησαυρούς
Τα σχέδια για το Grand Egyptian Museum ή GEΜ ή «κόσμημα», ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2002

«Ωκεανός»: Ο Ντέϊβιντ Ατένμπορο καταδύεται στο πιο μυστηριώδες σύνορο του πλανήτη
«Αν σώσουμε τη θάλασσα, σώζουμε τον κόσμο μας». Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ.

Πού έχει τις ρίζες του το έθιμο του Κατακλυσμού στην Κύπρο;
Τι ακριβώς όμως συμβολίζει το εν λόγω έθιμο και ποιες οι ρίζες του στην Κύπρο;

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά
Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις
