Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2017
Βόλτες με πόνυ, γνωριμία με ζώα φάρμας, διαδραστικές δραστηριότητες, παιχνίδι, επαγγέλματα και πολλά άλλα, που θα μυήσουν τα παιδιά μας στον κόσμο της διασκέδασης, ενώ θα κερδίσουν το ενδιαφέρον ακόμα και των μεγάλων.
Το Check In σου βρήκε για εσάς και την οικογένειά σας 3 νέα και εντυπωσιακά θεματικά πάρκα που λειτούργησαν το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο και στα οποία μπορείτε να βιώσετε μοναδικές στιγμές και σας τα παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά!
Καλή διασκέδαση!
Masterland the Children's City of Craftsmen

Λειτούργησε στη Λεμεσό μόλις τον περασμένο Αύγουστο καταφέροντας να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους! Πρόκειται για ένα χώρο πολύ διαφορετικό και εντελώς πρωτότυπο για τα δεδομένα της Κύπρου, αφού επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή ψυχαγωγικής ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.

Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη πάντα των ειδικευμένων εκπαιδευτών , γνωρίζουν πολλά ενδιαφέροντα επαγγέλματα και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανακάλυψη για τη μεταγενέστερη σταδιοδρομία τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή πολιτεία όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορα επαγγέλματα με άμεσο και διαδραστικό τρόπο μέσα από σχεδόν πραγματικές συνθήκες. Ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μάθουν τα επαγγέλματα των ενηλίκων και θα διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για το καθένα από αυτά.

Η Πόλη των Επαγγελμάτων, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί, μπορεί να φιλοξενήσει και το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου, ενώ διαθέτει και καφετέρια για να περάσουν και οι γονείς ευχάριστα το χρόνο τους.
(77777850) Σπύρου Κυπριανού 48, Γερμασόγεια, Λεμεσός.
Petrides Farm Park

Από την προηγούμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το Petrides Farm Park δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να ψυχαγωγηθούν στους χώρους της φάρμας του, να παίξουν και να ταΐσουν τα ζωάκια που φιλοξενεί και να περάσουν μία ξέγνοιαστη μέρα!

Πρόκειται για μία καταπράσινη φάρμα, με ζώα, πτηνά, παιχνίδια, γήπεδα, στίβους μάχης, καφετέριες και πολλά άλλα απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση όπου θα μπορείς να βολτάρεις με την παρέα, τα παιδιά και την οικογένεια απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης εκτός αστικού κέντρου.
Η εν λόγω φάρμα ωστόσο δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, καθώς παράλληλα με την ψυχαγωγία, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διάφορα ζώα φάρμας που υπάρχουν στο χώρο, προσφέροντας έτσι και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα.

Η φάρμα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε σαββατοκύριακο από τις 09:00 μέχρι τις 18:00. Επίσης στον χώρο σήμερα πραγματοποιούνται και διάφορες εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων κ.ά.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.
(22525255) Χωριό Μαρκί , Λευκωσία.
Pony Park

Τα πόνυ, αυτά τα μικροκαμωμένα και χαριτωμένα μικρά σε μέγεθος άλογα που όλοι λατρέψαμε μέσα από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων "Το μικρό μου πόνυ" έχουν αποκτήσει το δικό τους πάρκο στη Λεμεσό.
Το θεματικό πάρκο "Pony Park" βρίσκεται στην περιοχή Τσιφλικούδια στη Λεμεσό, οδό Κώστα Κοράλι 2 και ανοίγει επίσημα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Το πάρκο περιλαμβάνει 4 χαριτωμένα πόνυ ράτσας Shetland τα οποία έφτασαν στην Κύπρο από την Αγγλία. Τα παιδιά θα μπορούν να επισκέπτονται το πάρκο με τους γονείς τους, να δουν αλλά και να ιππεύσουν τα χαριτωμένα ζωάκια και να ασχοληθούν με πολλές δραστηριότητες στο πάρκο.

Το πάρκο διαθέτει χώρους για βόλτα, φουσκωτά παιχνίδια, τεχνητή λίμνη με πάπιες, καφετέρια και εστιατόριο για φαγητό. Ιδανικός χώρος για διεξαγωγή πάρτυ και γενεθλίων.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι 5 ευρώ και δωρεάν για τους γονείς.
(70007000) Κώστα Κοράλλι 2, Λεμεσός.
Σχετικά
Ξέρουμε πού θα βρίσκεται το Σάββατο το MAN VAN του Movember Cyprus
Ένα Movember Event με ενημέρωση, δράσεις awareness και μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες.
Οι 9 φωταγωγήσεις του Δήμου Κουρίου
Ύψωνας, Κολόσσι, Τραχώνι, Σωτήρα, Ακρωτήρι, Καντού, Επισκοπή, Ασώματος και Ερήμη ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Ο Αρακαπάς ετοιμάζει τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Και έφτιαξε ένα πλούσιο και άκρως γιορτινό πρόγραμμα
Αυτό είναι το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Αγρό
H καρδιά του χωριού μετατρέπεται στο πιο ρομαντικό και φωτεινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κύπρου: «Ο Άγιος Βασίλης των Τριανταφύλλων»!
Christmas Festival στο βοτανικό πάρκο του νησιού
Όλα όσα σε περιμένουν στο διάσημο πάρκο με τον λαβύρινθο
Το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου μόλις ανακοινώθηκε
Όλα όσα να βιώσουμε εκεί από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2026
10+1 μαγικές εικόνες από το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Στατό-Άγιο Φώτιο ετοιμάζεται να αοίξει τις πόρτες του
21+1 φωταγωγήσεις σε πόλεις και χωριά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκπλήξεις σε όλη την Κύπρο
Όλα όσα θα ζήσουμε σε αυτές τις γιορτινές εκδηλώσεις που έρχονται
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στη Λευκωσία ανοίγει τις πόρτες της
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη επιστρέφει πιο μαγική από ποτέ!
Η Λάρνακα ετοιμάζεται για φωταγώγηση με μεγάλη συναυλία
Ποιος καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώσει - Ολόκληρο το πρόγραμμα της γιορτής
Μια φορά και… μια χώρα σε Πάφο και Λευκωσία
Αυτή τη βδομάδα μη χάσετε το Μια φορά και… μια χώρα σε Πάφο και Λευκωσία!