Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2017
To CyHerbia Botanical Park & Labyrinth βρίσκεται στο χωριό Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και είναι ένα πάρκο που συνδυάζει τη μάθηση με τη διασκέδαση!
Συγκεκριμένα ο χώρος του πάρκου αποτελείται από εννέα υπέροχους βοτανικούς κήπους, ένα δάσος μέσα στο οποίο τα ενδημικά δέντρα και οι θάμνοι σχηματίζουν το νησί της Κύπρου και επίσης το πρώτο και μοναδικό λαβύρινθο (2000 τ.μ.) στην Κύπρο.
Κι όπως πολύ σωστά θα κατάλαβες είναι ένας χώρος που προσφέρεται τόσο για χαλάρωση και ηρεμία όσο και για γνώση και μάθηση! Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τα βότανα, θα πιεις ιδιαίτερα βοτανικά τσάγια και θα μάθεις και τις ευεργετικές τους ιδιότητες!
Εκτός κι αν προγραμματίσεις επίσκεψη σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου ή αύριο Σάββατο 26 του μήνα, οπόταν στο πάρκο θα πραγματοποιούνται αποστάξεις αιθέριου ελαίου από Δάφνη.
Τις δύο αυτές μέρες λοιπόν στον υπέροχο κήπο θα μάθεις για τα πολλά οφέλη για την υγεία που προσφέρει αυτό το βότανο, Σύμβολο Θάρρους και Τιμής!
Οι αποστάξεις θα γίνονται στις 11:00-13:00 και 16:00-18:00.
-
CyHerbia Botanical Park & Labyrinth
25 Αυγούστου - 26 Αυγούστου 2017
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου