Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2017
Ο Δήμος Σωτήρας ανακοινώνει, παράλληλα, ότι το φετινό 42ο Φεστιβάλ Κολοκασιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, ενώ το φετινό μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται είναι η Μελίνα Ασλανίδου που με την μοναδική της φωνή θα εμπλουτίσει το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Πιστοποίηση και για το Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτήρας
Στην εγγραφή της φράσης ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® στην Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Σωτήρας.
Η φράση ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® έχει εγγραφεί ως Εμπορικό Σήμα στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει εκδοθεί σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής καθώς και σχετική δημοσίευση στην έκδοση Δελτίου Εμπορικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union Trade mark Bulettin) με αρ. 2017/098.
Την πιστοποίηση ολοκλήρωσε το Δικηγορικό Γραφείο Σταύρου Π. Χρυσταλλένου για λογαριασμό του Δήμου Σωτήρας
Η πιστοποίηση του ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® δίνει την δυνατότητα στον Δήμο Σωτήρας για αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της φράσης και τα ανάλογα δικαιώματα για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Η εγγραφή του εμπορικού σήματος γίνεται μετά από ένα σχεδόν χρόνο από την πιστοποίηση τον περασμένο Αύγουστο των τοπικών προϊόντων της Σωτήρας "Κολοκάσι Σωτήρας" και "Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας" ως Προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης.
Σχετικά
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ
Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού