Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2017
Ο Νίκος Μακρόπουλος, που αυτόν τον καιρό μας κάνει συντροφιά με το τραγούδι του «Ζω Αλλιώτικα», το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, σκαρφαλώνοντας μάλιστα στο Νούμερο 1 του Super TOP 20 του Super FM και το οποίο συνεχίζετε να ακούτε από τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου, έρχεται για μια live εμφάνιση στη Λεμεσό!
Τον Ελλαδίτη καλλιτέχνη παρουσιάζουν στην Κύπρο το Johnnie Walker και ο Super FM.
Την Κυριακή, 9 Ιουλίου ο αγαπημένος Νίκος Μακρόπουλος για ένα μοναδικό βράδυ στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.
Υποστηρίζει η Cablenet
Φιλοξενία: LONDA BEACH HOTEL
Διοργάνωση: Partyline Cyprus

Αν και ο Νίκος Μακρόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις, μάθε ότι... Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη το 1965. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του παιδί να παίζει με τους φίλους του ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος. Από μικρή ηλικία αγαπούσε την λαϊκή μουσική. Στην ηλικία των 12 ετών άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν σε μια γιορτή του σχολείου του για το Πολυτεχνείο. Του είχαν αναθέσει να πει ένα δημοτικό τραγούδι και από τότε φαινόταν το ταλέντο του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν αναποφάσιστος όταν ήταν νέος για το τι επάγγελμα θα έκανε αλλά μετά που τελείωσε το σχολείο στα 18 σπούδασε στην Αθήνα Φυσική Αγωγή. Όμως για να τελειώσει τις σπουδές του άργησε αρκετά χρόνια. Την περίοδο που δεν είχε τελειώσει τις σπουδές του έκανε τα πρώτα του βήματα τραγουδώντας σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.
-
Breeze Summer
09 Ιουλίου 2017
Σχετικά
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.
Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές
Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!
Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ
«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου
«Μια φορά θυμάμαι»: Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό με τον Σταύρο Κωνσταντίνου
Μια μουσική βραδιά γεμάτη συγκίνηση και διαχρονικά τραγούδια
"Πάμε μια Βόλτα" σε γνωστούς λαϊκούς, έντεχνους και ρεμπέτικους δρόμους στη Μικρή Άρκτο
Με τους Ειρήνη Πελαγία, Γιώργο Πασμά, Κυριάκο Χατζηανδρέου