Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2017
Ένα ακόμα αεροσκάφος, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, παραλαμβάνει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt.
Γύρω στα τέλη Μαΐου φθάνει στην Κύπρο το έκτο αεροπλάνο, με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας. Πρόκειται για ένα ακόμα Airbus A320-232, το οποίο άμεσα θα ενταχθεί στο πτητικό πρόγραμμα της Cobalt.
Το αεροσκάφος, το οποίο εκμισθώθηκε από τον παγκόσμιο κολοσσό GE Capital Aviation Services (η δεύτερη συμφωνία με την εταιρεία) αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της Cobalt για το καλοκαίρι αλλά και για τους μακροχρόνιους προγραμματισμούς για μακρινούς προορισμούς.
Σύμφωνα με δημοιεύματα, πρόκειται για το τελευταίο αεροπλάνο που προσθέτει η εταιρεία στο στόλο της, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη αεροπλάνου μετά την καλοκαιρινή περίοδο.
Σε ό,τι αφορά στα δρομολόγια της Cobalt, κυρίως κατά την επικείμενη θερινή σεζόν, αυτά θα εκτελούνται σε μεγάλο βαθμό από τα αεροπλάνα της εταιρείας, ενώ θα συνεχιστούν και φέτος, σε μικρότερο ωστόσο βαθμό, οι συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρείες για κάλυψη όλων των προγραμματισμένων πτήσεων.
Και νέα δρομολόγια
Σε ό,τι αφορά τους νέους προορισμούς της, η εταιρεία προγραμματίζει, σήμερα 8 Μαΐου, την έναρξη πτήσεων προς τις Βρυξέλλες, ενώ την Κυριακή 7 Μαΐου εγκαινιάστηκε το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος.
Εξάλλου, βάσει και των αναφορών στην ιστοσελίδα της, η Cobalt προγραμματίζει την έναρξη πτήσεων προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, μετά το καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία, σήμερα, πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Παρίσι, Ηράκλειο, Τεχεράνη, Δουβλίνο, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Μαδρίτη, Ζυρίχη, Λονδίνο, Στάνστεντ, Μάντσεστερ και Μπερμιγχαμ.
Σχετικά
Κυρίως αίθριος ο καιρός – Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών την Τετάρτη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Gmail: Διέρρευσαν πάνω από 180 εκ. κωδικοί-Πως να ελέγξετε τον λογαριασμό σας
Πώς θα ελέγξετε αν περιλαμβάνεται ο δικός σας λογαριασμός Gmail
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα ανοίξει τις πύλες της
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη θα στηθεί για ακόμη μια χρονιά στην τάφρο Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης
Οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί του 2026 σύμφωνα με το National Geographic
Από το επιβλητικό Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Ντακότα έως το γοητευτικό Χαλ της Αγγλίας – Οι 25 προορισμοί που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά
Όλα έτοιμα για τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία
Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν και που μπορείτε να σταθμεύσετε
Κοινή διοργάνωση Ανθεστηρίων και Κατακλυσμού Αμμοχώστου από Δήμους Παραλιμνίου – Δερύνειας και Αμμοχώστου
Aναβίωση των εκδηλώσεων που λάμβαναν χώρα στην Αμμόχωστο πριν από το 1974
H Leonardo Hotels ανακοίνωσε δύο νέα ξενοδοχεία στην Κύπρο
Το GrandResort Leonardo Limited Edition διοργάνωσε εκδήλωση για να ευχαριστήσει τους πολύτιμους συνεργάτες του
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Μεμονωμένες βροχές σήμερα σε περιοχές της Κύπρου - Αναλυτικά η πρόγνωση
Αυτές είναι οι 10 πιο ευτυχισμένες πόλεις της Ευρώπης
Τι είναι αυτό που κάνει μια πόλη αξιόλογη για να ζει κανείς;
Οι πιο ασφαλείς προορισμοί για ταξίδια το 2026
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Ευρώπη κυριαρχεί
Στη Συκόπετρα θα απολαύσουμε παραδοσιακό κλέφτικο με πατάτες, μαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο
Μια όμορφη εκδήλωση στήριξης της εκκλησίας, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου