Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2017
Για αυτούς που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους άθλησης, σε ένα ωραίο περιβάλλον και σε επαφή με την μαγική ενέργεια και ιδιότητα του θαλάσσιου νερού, το Beachouse Dome, το beach bar του ξενοδοχείου The Dome στην Αγία Νάπα, φέρνει πρώτο στην Κύπρο το Mirage Eclipse.
Ένα διασκεδαστικό, διαφορετικό θαλάσσιο σπορ που σου επιτρέπει να συνδυάσεις αναψυχή και άσκηση μαζί σε ένα, το Hobie Mirage Eclipse, που είναι το πρώτο του είδους, χτυπάει στην αγορά και επιτρέπει στον χρήστη να στέκεται ενώ βρίσκεται στο νερό. Η κίνηση είναι πολύ παρόμοια με αυτή της ποδηλασίας. Αυτός ο νέος τύπος σανίδων είναι σταθερός και κατάλληλος για αρχάριους ή έμπειρους κωπηλάτες που αναζητούν μια μοναδική και διασκεδαστική διαδρομή. Όχι μόνο είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να ξεκινήσει, αλλά το σύστημα πρόωσης και η ευκολία με την οποία μετακινείται στο νερό το καθιστά κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Οι μέτριοι άνεμοι δεν αποτελούν εμπόδιο, αφού είναι σταθερό και γρήγορο, με τιμόνι που βελτιώνει την ισορροπία. Τα διαισθητικά χειριστήρια του πηδαλίου καθιστούν το Mirage Eclipse απίστευτα ευκίνητο και εύκολο στη χρήση.
Το Mirage Eclipse είναι μια εντυπωσιακή νέα εμπειρία - κυλάει πάνω από το νερό με ευκολία και ακρίβεια. Θα είναι σε διαθεσιμότητα στον γραφικό αλλά παράλληλα προστατευόμενο κολπίσκο μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Αγίας Νάπας, αυτήν της Μακρονήσου, και του Beachouse Dome στην Αγία Νάπα από τον ερχόμενο Μάιο.
Πάρε μία ιδέα στο βίντεο
Σχετικά

Όλα όσα θα συμβούν το φετινό καλοκαίρι στο Πελένδρι
Το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις που έφτιαξε το χωριό

Αν είσαι μάστρος του καφενέ, κόπιασε στον Πεδουλά
Kafenes Sessions Vol1, στον όμορφο Πεδουλά

Καλοκαίρι στη δροσερή και γραφική Πλατανιστάσα
Το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις και όλα όσα θα απολαύσεις στο χωριό

Street Vibes στο χωρκόν
Η πολιτιστική βραδιά στην Αραδίππου μεταφέρεται και είναι… διπλή!

15 πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Οι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική» στον Πρωταρά
Σειρά εκδηλώσεων σε τέσσερα νέα γλυπτά, στην πλατεία και στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά

Ο Δήμος Λευκωσίας αναβάλλει τις εκδηλώσεις του
Oι δύο επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των "Νυχτών Καλοκαιριού" αναβάλλονται.

EuroBasket Mania στη Λεμεσό με δωρεάν είσοδο
Εσύ θα λείπεις από το πιο fun event του καλοκαιριού;

Όλα όσα θα γίνουν το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί το weekend

Ακυρώνεται η αυριανή θεατρική παράσταση στην Γαλάτα
Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Ο Δήμος Αραδίππου αναβάλλει τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών
Αναβάλλεται το street party στους Τρούλλους

Τα Καμινάρια αναβάλλουν το φεστιβάλ τους και στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους
Το χωριό ανοίγει για να φιλοξενήσει όσους έχουν ανάγκη