Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2017
Ανατροπές, αγωνία, έντονοι διαξιφισμοί και ένας αγώνας ντέρμπι επικράτησαν στο “Survivor. Οι δυο ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μπλε χρώμα των «Μαχητών» πλέον, αγωνίστηκε κι απέδειξε πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες. Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, το σκορ έφτασε στο 9-9. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τέσσερις παίκτες. Από τους «Διάσημους» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και από τους «Μαχητές» ο Ορέστης Τσανγκ με την Σάρα Εσκενάζη κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους πρώτους να κερδίζουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Πάνος Αργιανίδης τέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Κωνσταντίνος Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αντίστοιχα.
Νωρίτερα, στην παραλία των «Μαχητών» επικράτησαν έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ των παικτών για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν ο καθένας τους τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μία φορά ο Πάνος Αργιανίδης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συγκρούσεων. Όμως, αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι δυο τους απέδειξαν πως η ενότητα της ομάδας τους υπερισχύει των διαφορών τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Ένα έπαθλο που όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Το βράδυ «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμη κουίζ. Με χαλαρή διάθεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με τις… απαντήσεις των συμπαικτών τους στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.
Δράση, αγωνία και ανατροπές κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, που προβάλλεται 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.
Σχετικά
Δεκέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το γεμάτο μουσική πρόγραμμα του για τον μήνα Δεκέμβρη.
Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI) φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στην καρδιά της Λευκωσίας!
Η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε ένα Μαγικό Κοινωνικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Οκτώ μαγικές ημέρες εορταστικών εκδηλώσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Από 28 Νοεμβρίου μέχρι 5 Δεκεμβρίου
«Έξι λεπτά ακόμα»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Χριστοδούλου σε Λευκωσία-Λεμεσό
Από τις εκδόσεις Καστανιώτη
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Επίδραση ανακοίνωσε συναυλία με τον RACK
Η πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή Λεμεσού, θα βάλει τα γιορτινά της
Ένα παραμύθι που ζωντανεύει… στο πιο γιορτινό χωριό της Κύπρου!
Ο Καλοπαναγιώτης ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του
Η Λευκωσία ανάβει τα φώτα των γιορτών (ολόκληρο το πρόγραμμα)
Η Λευκωσία φορά τα γιορτινά της!
Έγκωμη Christmas Fest 2025: Mια μέρα γεμάτη μουσική, δραστηριότητες, παραστάσεις, εργαστήρια κ.ά.
Πάμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων
Χριστούγεννα στην Κυπερούντα: Εκεί που η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στην καρδιά του Τροόδους!
Από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, η πλατεία της Κυπερούντας ζωντανεύει με φώτα, γεύσεις, χαμόγελα και μελωδίες
Sunday Fun Day με πίτσα και παιχνίδια για τα παιδιά
Kids Sunday Fun Day στο Biga Neapolitan Pizza – Μια Κυριακή γεμάτη διασκέδαση, γεύση και προσφορά!
Agenda της Εβδομάδας: 10 υπέροχα πράγματα να απολαύσεις στην Κύπρο
Οι πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις και εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Μια ξεχωριστή αγορά στη Σολέα, με άρωμα γιορτών!
Στο Solea Valley Market, σε περιμένει ένα γιορτινό σκηνικό γεμάτο ζεστασιά, μοναδικές μυρωδιές και αληθινό χριστουγεννιάτικο πνεύμα