Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017
Το δημοφιλές ιαπωνικό manga "Ghost in the Shell" μεταφέρεται από τον Rubert Sanders ("Snow White and the Huntsman") στον κινηματογράφο, όπου μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Ταγματάρχης (Scarlett Johansson) ένα ιδιότυπο, υβριδικο πλάσμα, μια cyborg αστυνομικός,που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο θάνατο σε ατύχημα προκειμένου να σώζει, καθώς είναι πλέον άτρωτη, άλλους ανθρώπους,ηγείται μιας επίλεκτης δύναμης, του Τομέα 9, με αποστολή να σταματήσει έναν πανίσχυρο εχθρό, μια τρομοκρατική οργάνωση που χακάρει το μυαλό των ανθρώπων κι έτσι τους ελέγχει.
Ταυτόχρονα, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, και το λόγο που την μετέτρεψαν σε ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, αλλά χωρίς αισθήματα.
Μελαχρινή, δυναμική, ανέκφραστη, όπως ο ρόλος το καλεί, ανανεωμένη και με βασικό όπλο το σώμα της, που εμφανίζεται γυμνό ή σχεδόν γυμνό σε πολλές σκηνές, η Αμερικανίδα σταρ επιστρέφει στη δράση διαφορετική, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα.
Η ταινία βασίζεται στο εμβληματικό, ομώνυμο κλασικό manga του Σίρο Μασαμούνε (1989) και μας μεταφέρει σε έναν εντυπωσιακό φουτουριστικό high tech κόσμο, όπου η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας γίνεται ολοένα και πιο δυσδιάκριτη...
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
20 Απριλίου - 26 Απριλίου 2017
Σχετικά
Όσκαρ 2026: Τέσσερις υποψηφιότητες για την Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου - Αναλυτικά οι υποψηφιότητες
Το Sinners σπάει ρεκόρ με συνολικά 16 υποψηφιότητες
Oscars 2026: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες
Μείνετε συντονισμένοι στο Check In Cyprus για τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της 98ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ!
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Από λογοτεχνικό πάθος και οικογενειακά δράματα μέχρι τρόμο, sci-fi αγωνίας και μαγικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους
Χρυσά Βατόμουρα: Ο The Weeknd υποψήφιος για χειρότερη ερμηνεία
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται οι Dave Bautista, Ice Cube, Scott Eastwood και Jared Leto
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο
9, 10, 11 Φεβρουαρίου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
The Love That Remains
Η επίσημη υποψηφιότητα της Ισλανδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.