Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα, μεγάλη άφιξη που εντυπωσιάζει έρχεται από το 1923

Πολυτελείς σουίτες, fine dining εστιατόριο και εντυπωσιακό design στον καινούργιο χώρο που θα συζητάμε το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2017

Μία νέα άφιξη κάνει την εμφάνισή της, εκτός αστικού κέντρου, περιφερειακά, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου. Το γραφικό χωριό των Λευκάρων, λοιπόν, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό κατάλυμα και εστιατόριο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Check In εντυπωσιάζουν.

To νέο ξενοδοχείο θα βρίσκεται στα Πάνω Λευκάρα, στην ορεινή Λάρνακα και μας χτυπά την πόρτα προειδοποιώντας μας ότι από φέτος το καλοκαίρι που θα λειτουργήσει μεγάλο μέρος του καταλύματος θα βρίσκεται στις επιλογές μας το τόσο για διαμονή και εξόρμηση όσο και για έξοδο για ποτό και φαγητό.

Ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό τους 1923
Η κοινότητα των Πάνω Λευκάρων θα αποκτήσει φέτος το καλοκαίρι ένα καινούργιο τουριστικό θέρετρο, με προσεγμένο και ιδιαίτερο design. Πρόκειται μάλιστα για ένα παλιό αρχοντικό σπίτι του περασμένου αιώνα που κτίστηκε το 1923 και το οποίο θα μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι.

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο πολυτελείς σουίτες, επτά στον αριθμό. Όσο για το όνομα του ξενοδοχείου η ιδιοκτησία δεν είναι ακόμη έτοιμη να το ανακοινώσει αλλά για την ώρα να κρατήσουμε το '1923' και να αναμένουμε.

Διεθνή-μεσογειακή κουζίνα
Το νέο κατάλυμα θα περιλαμβάνει και ένα υψηλής αισθητικής εστιατόριο με επικεφαλή ένα Έλληνα σεφ ο οποίο δημιούργησε ένα σπέσιαλ α λα καρτ μενού από τη διεθνή κουζίνα δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Παράλληλα, με το εστιατόριο στον χώρο θα λειτουργεί και μία μικρή παραδοσιακή καφετέρια με μοντέρνα διακόσμηση. Η ξενοδοχειακή μονάδα αναμένεται να λειτουργήσει με όλες της τις υπηρεσίες κανονικά τον προσεχή χειμώνα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close